Elektro Gruppen – Vinterluk af springvand og servicetjek på forlystelser

Vintervedligehold på programmet

Vinterluk sikrer mod sprungne rør

Når kulden slår ind, og frosten bider sig fast, påvirker det også en del under jorden. Rør kan fryse til og i værste tilfælde springe. Derfor har vi været rundt og lukke ned for samtlige springvand i Aalborg. Vi udnytter vinterhalvåret til at eftertjekke pumpernes funktion, så de er helt klar til foråret.

Det gælder bl.a. også springvandet på Toldbod Plads

Når forlystelserne lukker ned, rykker vi ind

Med vintervedligeholdelse på dagsordenen udfører vi service på attraktioner og diverse pumper i Fårup Sommerland.  Alt skal være klar med sikkerheden i top, når dørene slås op til næste sæsonåbning.

”I vinterhalvåret udnytter vi tid og sæson til at komme i bund. Alt skal fikses og være i orden. Derfor udnytter vi det hul, der er mellem sæsoner til at få det hele i tiptop stand,” fortæller Tue Albrektsen, Teknisk Chef hos Fårup Sommerland. ”Elektro Gruppen bruger vi til service og renovation af bl.a. motorer, transmissioner og gearkasser. Der er også en pumpedel (kloakering mv.), så infrastrukturen er køreklar til sæsonstart”.

Læs mere om vores elektroværksted

Juleferie til din produktion?

Står din produktion stille i julen eller andre højtider, så er det et perfekt tidspunkt at få lavet service. Vi laver løbende serviceopgaver og servicetjek. Hvornår holder din produktion ”ferie”? Vi er klar til at komme forbi!

Vi tager telefonen – også om natten! 📞

LÆS også: Elektro Gruppen – Din one stop shop og samarbejdspartner
Elektro Gruppen A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.