Hans Følsgaard – Ny og fleksibel kobling til dine M12 kabler

Med et stort program af knapper giver Schlegel dig mange muligheder i din styring. Men for at opnå optimal udnyttelse af de mange knapper og funktioner, er kompatibilitet imellem kabling, knapper, styrebokse etc. et krav. Så hvad gør man, hvis den eksisterende kabling ikke passer med den knap eller funktion man ønsker? Svaret er FRT Connect-serien.

FRT-serien kobler M12 kabler med ellers ikke kompatible knapper og styreenheder.

Tyske Schlegel producerer styreenheder og tryktaster af højeste kvalitet og uforligneligt, prisbelønnet design. Det omfattende sortiment af styreenheder omfatter en lang række tryktaster og kontakter til frontmontage med passende kontaktblokke samt indbygningsbøsninger til forskellige forbindelsestyper.

Med FRT Connect kobles M12 kabler sammen med de fleste typer knapper og tilføjer derfor utallige muligheder til dit setup. Overvej derfor om FRT kan øge mulighederne i dine eksisterende kablinger.

Hos Følsgaard leverer vi både enkeltkomponenter og totalløsninger inden for automation. Derfor opfordrer vi dig til at tage kontakt, hvis du ønsker sparring eller rådgivning på området. 

Kontakt Poul Erik Pedersen på pep@hf.net eller tlf. 87 88 77 05.

LÆS også: Hans Følsgaard – Undgå produktionsstop – vi leverer hurtigt
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger