GEOPAL – På servicebesøg under tårnet

Normalt vil man bevæge sig opad, når man besøger et tårn – og specielt i dette tilfælde, da der er mulighed for at nyde en 360 graders smuk udsigt!

Jan, vores dygtige servicetekniker, gjorde i stedet det modsatte og gik en tur under tårnet..

Under tårnet sidder nemlig en CO2 kølekompressor, og når man anvender CO2 som kølemiddel, skal rummet forsynes med gasalarmer kalibreret for den aktuelle gas. Derfor har Jan indkørt og idriftsat GP-CO2 detektorer med en GPU-45A central, som har til formål at overvåge koncentrationen af CO2 kølemidlet og alarmere ved eventuelle udslip af CO2, så det kan stoppes.

Kuldioxid, altså CO2, er en gas som vi i en vis grad udsættes for hver dag, helt uden problemer, men i høje koncentrationer fortrænger CO2 luftens oxygen og virker kvælende. Det bliver farligt, hvis vi udsættes for CO2 i høje koncentrationer, og når vi op på 40.000 ppm, bliver det farligt for vores helbred. Udsættes man for høje koncentrationer af CO2, vil man blandt andet opleve hovedpine, svimmelhed, åndedrætsbesvær og hjertebanken. Bliver man udsat for 100.000 ppm, vil man blive bevidstløs og få eventuel krampe, og ved over 200.000 ppm vil man dø i løbet af få minutter!

Derfor er detektering ofte en nødvendighed, og netop derfor besøgte Jan en af vores kølekunder – for fortsat at sikre arbejdspladsen og dens medarbejdere!

Har du den rette opsætning på din arbejdsplads?
Professionelt udstyr fra Geopal er din garanti for, at du har en sikker og tryg arbejdsplads – hver eneste dag!

Kontakt Geopal, så finder vi den rette løsning til dig og din arbejdsplads.

LÆS også: GEOPAL – Vi udvider produktionen
Geopal System A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger