Hosta Industries fejrer jubilæum – Stålsat i 50 år

Ordentlighed har været en central værdi for stålvirksomheden Hosta Industries i Hjallerup i 50 år, og til trods for, at virksomheden har ændret sig meget gennem de seneste fem årtier, så er der gennem alle årene arbejdet stålsat ud fra den værdi. Det har ifølge administrerende direktør Christian Mosevang bidraget til, at Hosta Industries nu kan glæde sig over det runde jubilæum, som bliver fejret med en stor inspirationsdag med indlæg fra blandt andet Løvens Hule-investor Jacob Risgaard den 1. marts.

Den nordjyske stålvirksomhed Hosta Industries kan den 1. marts fejre 50-års jubilæum. 50 år, hvor virksomheden har oplevet en rivende udvikling og vækst og samtidig har skullet navigere i store ændringer inden for både industrien og markedet.

Hosta Industries blev etableret tilbage i 1973 af Orla Mosevang, hvor virksomheden rådede over 130 kvadratmeter. Siden da er der sket meget for Hosta Industries, som er beliggende i Hjallerup. Den familieejede virksomhed, der i dag drives og ejes af sønnen Christian Mosevang, rummer i dag produktionslokaler på over 15.000 kvadratmeter. Det er dog ikke kun den nordjyske stålvirksomhed, som har udviklet sig gennem de sidste 50 år, men også markedet.

Der er sket meget for stålmarkedet, der har udviklet sig i forhold til både teknologi, viden og effektivisering. Især i de seneste år har der været store udsving. Ikke alene som følge af corona-krisen, men i særdeles også efter Ruslands invasion af Ukraine, som har ført til ubalance mellem udbud og efterspørgsel i markedet, hvilket har påvirket stålpriserne. De store distributører på verdensmarkedet er derfor i gang med at opbygge lagrer og få styr på balancen. Men selvom vi befinder os i usikre tider, har det hele tiden været vigtigt for os at fokusere på vores egne kompetencer og værdier. Det er trods alt det, som har gjort, at vi har kunnet levere bearbejdet stål af bedste kvalitet i snart 50 år, fortæller administrerende direktør i Hosta Industries, Christian Mosevang.

Værdier, der skaber udvikling og vækst

Selvom den nordjyske virksomhed har været gennem en stor udvikling de seneste 50 år, har hele forretningen hos Hosta Industries centreret sig omkring de samme værdier: Viden, kvalitet, udvikling og ordentlighed. Og ifølge Christian Mosevang har disse værdier været en af grundstenene for Hosta Industries’ vækst og udvikling:

Vi mener, og har gjort det gennem 50 år, at ordentlighed er det bedste fundament for vores virksomhed. For os betyder det nemlig meget, at vores kunder kan regne med, at vi holder, hvad vi lover samtidig med, at vi leverer et højt service- og kvalitetsniveau. Selvom det lyder ret basalt, så har det virket for os i alle årene, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er de samme værdier, som skal drive Hosta Industries videre i fremtiden, forklarer Christian Mosevang og fortsætter:

Derudover kommer vi også til i endnu højere grad at prioritere at uddanne og bidrage til fremtidens arbejdskraft. Det gør vi både for at sikre vores egen forretning, men også fordi vi mener, at det er vigtigt at tage ansvar samt bidrage med kvalificeret arbejdskraft til vores branche.

Fejres med inspirationsdag og Løvens Hule-investor

Det flotte jubilæum skal heller ikke gå ubemærket hen. Som en del af jubilæumsfejringen inviterer Hosta Industries nemlig inden for til en inspirationsdag den 1. marts, hvor der er planlagt rundvisning i produktionsområderne samt en lang række oplæg inden for temaerne genanvendelse, digitalisering og konstruktionsmuligheder i usikre tider. Dagen afsluttes med besøg af Jacob Risgaard, der er kendt fra DR´s programserie Løvens Hule.

Der er lagt op til et brag af en inspirationsdag den 1. marts i anledningen af vores 50-års jubilæum. En række leverandører og gode samarbejdspartnere kommer og fortæller om blandt andet digitalisering og genanvendelse af materialer. Eftermiddagen slutter vi af med et indlæg fra Jacob Risgaard, som vil fortælle om, hvordan han har opnået succes ved at tænke ud af boksen trods modgang. Samtidig vil der være rig mulighed for at netværke med andre inden for branchen. Vi tør derfor godt love, at deltagerne tager hjem med masser af inspiration, ny viden og gode relationer, fortæller Christian Mosevang. Inspirationsdagen finder sted den 1. marts fra klokken 8.30 til 16.00 på Gørtlervej 12 i Hjallerup og afholdes i samarbejde med Tibnor, Sanistål, Monitor ERP System, Stena Recycling.

Hosta Industries A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger