Palcut A/S opruster salgsstaben med to nye profiler

Palcut A/S, der er specialist i skridsikre arkløsninger til automatisk palletering, styrker salgsstaben med ansættelsen af Benjamin Q. Kajhøj som Export Sales & Business Development Manager og Karin Funch i rollen som Salgssupport.

Hos Palcut A/S i Borbjerg ved Holstebro har man store vækstambitioner, derfor opruster man nu salgsstaben med to nye profiler.

I stillingen som Export Sales & Business Development Manager bliver Benjamin Qvistgaard Kajhøj ansvarlig for det tysktalende rum samt at udvikle nye markeder i Centraleuropa. Han får således rig mulighed for at bruge sine sprogkundskaber – efter at have boet, studeret og arbejdet i Tyskland gennem flere år, taler han nemlig flydende tysk og engelsk.

“Der er et stort potentiale og marked for Palcuts produkter og løsninger syd for grænsen, så jeg ser frem til at opretholde og udvikle stærke forhandlernetværk og nye fokusmarkeder, så Palcut kan forsætte deres vækstrejse” udtaler Benjamin Q. Kajhøj.

Benjamin kommer senest fra en stilling som Export Sales Manager hos Ravendo i Viborg, hvor han havde ansvaret for at udvikle salget via forhandlere i hele Europa. Benjamins kompetencer og erfaringer falder således helt i tråd med den strategi, som ledelsen og ejerskabet har for fremtidens Palcut A/S.

Karin Funch tiltræder en vigtig rolle som Salgssupport og får sin daglige gang på kontoret i Borbjerg. Herfra skal hun agere bindeled mellem salgsafdelingen og kunderne, samt yde enestående support af nye såvel som eksisterende kunder.

“Jeg ser frem til at være kundernes go-to person samt at skulle supportere sælgerne, når de er på farten. Jeg kommer med en bred palette af erfaring indenfor internt salg og administrative opgaver og jeg glæder til at være en del af Palcuts fremtid” udtaler Karin Funch. Karin har mere end 20 års erfaring fra lignende funktioner i både store og små virksomheder. Hun taler ligeledes flydende engelsk og tysk.

Hos Palcut ser man nyansættelserne som en betydelig bidragsgiver til at sikre de fælles mål om vækst og fortsat at kunne levere produkter og løsninger i høj, ensartet kvalitet og til aftalt tid. “Vi er rigtig glade for at have fået to stærke profiler ombord, der kan bistå os med markedskendskab og -udvikling samt sproglige kompetencer. På linje med strategien bliver dialogen med vores partnere intensiveret og der er mange projekter i gang, så salgsstaben har brug for ekstra hænder, for at vi sammen kan fortsætte Palcut’s vækstrejse” slutter Thomas Bonnichsen, Salgsdirektør i Palcut A/S.

Se Leverandører af palletering her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger