Eaton – Ny automatiseringsfunktion kan give gode energibesparelser

Stigende priser og øget risiko for strømafbrydelser har gjort både små og store virksomheder mere bevidste om deres energiforbrug end nogensinde før.

Den seneste version af power-management virksomheden Eatons IPM2 software til UPS har en helt særlig funktion, der kan give energibesparelser til virksomheder. 

Prisstigninger på energi har sat tydelige spor på erhvervslivets elregninger. Tal fra Dansk Erhverv viser, at virksomheders elregninger er steget fra 3,5 milliarder kroner i andet halvår af 2019 til forventet 20 milliarder kroner i andet halvår af 2022.

Mere nyt fra Eaton

Selv om vi lige nu oplever et fald i energipriserne, er det dog uvist, hvor længe de holder ved. Og det gør det svært at navigere i markedet. Heldigvis findes der teknologier, som kan være med til at holde elregningen i skak.

Effektivt værktøj kan reducere elregningen

Power-management virksomheden Eaton har udviklet en ny funktion til sin intelligente IPM2- softwareløsning, der er designet til at hjælpe IT-chefer og virksomheder med at reducere strømforbruget. 

Eatons IPM2-software, der er udviklet til at fjernovervåge og administrere UPS-anlæg og strømskinner for at sikre driften af kritisk udstyr i tilfælde af strømsvigt, gør det nu muligt også at spare på strømmen ved hjælp af en helt ny automatiseringsfunktion.

Den nye IPM2-funktion sørger nemlig selv for fx at tænde og slukke for ikke-kritisk udstyr såsom servere og virtuelle maskiner i de tidsrum, hvor der ikke er behov for dem. Det betyder, at så snart medarbejderne forlader kontoret kl. 17.00 eller går på weekend, kan IPM2 slukke for maskiner og systemer, der ikke skal benyttes og tænde igen, når der er brug for dem.

Og netop denne funktion er en stor fordel for virksomhederne, da unødvendig drift af energislugere reduceres og samtidig reduceres CO2-udledere jo helt automatisk.

IPM2 automatiserings-funktionen kan desuden estimere, hvor og hvornår på dagen, man kan opnå de største besparelser på strøm og driftstid baseret på AI-algoritmer.

Eatons IPM2- automatiserings-funktions kan prøves gratis i 60 dage her. Den er nem at installere og leveres med en brugervenlig grafisk guide.

LÆS også: Eaton – Ny automatiseringsfunktion kan give gode energibesparelser i serverrummet
Eaton's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger