GEOPAL havde succes ved årets Køle- og Varmepumpeforum

Helle Ryssel Clemmensen og Henrik Schou gav den gas til året Køle- og Varmepumpeforum i IDA Huset i København!

De hilste på alle de besøgende og mødte en masse dygtige folk fra branchen. I løbet af dagen fik de hørt flere spændende oplæg om emnet og blev klogere på de seneste resultater inden for køling og varmepumper.

Ved vores stand kunne de besøgende blive klogere på gasdetektering til køleanlæg. For når man arbejder med køle-, AC-, ventilations- eller varmepumpeteknologi, så kan der være risiko for udslip af giftige og eksplosive gasser som ammoniak, propan, kuldioxid, freon eller andre kølemiddelgasser! Gasdetektering i køleanlæg er derfor ofte en nødvendighed eller påbudt på grund af risikoen for gaslækager af disse farlige gasser, som ikke kun kan være livstruende, men også skadeligt for miljøet og meget omkostningstungt for brugerne.

Helle og Henrik var glade for at deltage – ikke kun for at blive klogere – men også for at kunne fortælle om vigtigheden ved gasdetektering, når man arbejder med farlige kølemidler.

Var du ikke med? Så kontakt os og hør mere om, hvordan Geopal kan sikre dig og dine medarbejdere et sundt og sikkert arbejdsmiljø – hver eneste dag!

LÆS også: GEOPAL – Arbejder du med farlige kølemiddelgasser?
Geopal System A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger