Zebicon – Specialiseret messe skaber stor værdi

Industriel måleteknik, 3D scanning og opmåling

I denne uge samles metalindustrien på VTM Summit i Odense, en messe som har været længe ventet af både udstillere og besøgende.

En af messeudstillere, som er positivt overrasket, er målevirksomheden Zebicon a/s, der fortæller, at de besøgende er meget positive, nysgerrige og virker til at have savnet at komme ud og se udstyret fysisk.

Zebicon er eksperter inden for 3D scanning og måleteknik og står i hal A, sammen med alle de andre store spillere inden for det måletekniske område.

Ifølge Zebicon er der store fordele ved en specialiseret messe som VTM Summit. Direktør, Jeppe Hebsgaard Laursen fortæller, ”Det er dejligt at være tilbage på VTM-messen igen, og det har været en god oplevelse som udstiller. Det er en fornøjelse at gæsterne er så kompetente og vi oplever, at der er plads til nogle meget dybe tekniske snakke.”

Mange nyheder inden for 3D scanning

På messen demonstrerer Zebicon en bred pallette af 3D scannere, men det er især den håndholdte T-SCAN hawk 2, som har været en showstopper.

Jeppe Hebsgaard Laursen fortsætter, ”Der er kommet flere nyheder frem siden sidste VTM-messe. Vi er bl.a. blevet forhandler af håndholdt 3D scanning fra Carl Zeiss GOM Metrology. Derfor er det fedt at kunne demonstrere anden generation af denne håndholdte scanner.”

VTM Summit afvikles frem til den 28. april kl. 15.00, så der er stadig tid til at komme forbi messen og opleve alt det nyeste inden for bl.a. måleteknik.

LÆS også: Zebicon a/s demonstrerer håndholdt 3D scanning på VTM 2023
Zebicon a/s's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger