Hos DANBIT A/S har vi godt nyt

ansk Binær Teknik A/S eller DANBIT i daglig tale, er en dansk privatejet teknologileverandør, der siden 1970 har været den foretrukne leverandør af specialvarer til professionelle.

Vi er glade for at kunne præsentere et nyt og lækkert produkt der er kommet i pipelinen hos os.

Ny Kompakt Embedded PC – EPC-ATOM-X6425E/EPC-ATOM-X6211E, kombinerer kraftighed og fleksibilitet. Denne computer adskiller sig på mange måder bl.a. med dens tynde og lette design, som gør den velegnet til dataindsamling og analyse i pladsbegrænsede applakationer, samt fleksibel udvidelsesmulguiheder.

Én Computer, Flere Formål designet er velegnet til installation i snævre rum for at udføre langsigtede, uafbrudte computeropgaver. EPC-ATOM-X6425E/EPC-ATOM-X6211E, er en kompakt og robust computer i industriel kvalitet designet til brug i en lang række applikationer. Den drives af en Intel® Elkhart Lake Atom® og understøtter op til 32 GB DDR4-hukommelse. Systemet er bygget med komponenter af industriel kvalitet og er designet til at modstå barske miljøer, hvilket gør det velegnet til brug i applikationer såsom automatisering, transport og overvågning.

Hvis dette vagte din nysgerighed til livs, så læs mere om dens specifikationer via. vores hjemme eller klink på linket nedenfor.

Links til vores ny PC’er: EPC-ATOM-X6425E / EPC-ATOM-X6211E

LÆS også: ATEx-certificerede produkter fra Danbit
DANBIT A/S – Dansk Binær Teknik's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger