Diatom – Permabond F201HV får KIWA-godkendelse til sikker forsegling af gasapplikationer

Hurtighærdende anaerobt tætningsmiddel sikrer gasapplikationer mod lækage af brintgas og varmt vand.

Hurtighærdende anaerobt tætningsmiddel sikrer gasapplikationer mod lækage af brintgas og varmt vand.

Permabond er F201HV er en hurtighærdende, anaerob fugemasse med høj styrke, som netop er blevet godkendt af KIWA til kontakt med brintgas og varmt vand. Dette er et gennembrud for gasindustrien, som drømmer om at blande brint i naturgas for at modvirke gasmangel og reducere kundernes omkostninger. Brintmolekyler er meget lettere, mere gennemtrængende og mere eksplosive end naturgas, og det er derfor vigtigt, at alle rørsamlinger og gasforbindelser er ordentligt forseglet for at forhindre lækage.

Permabond F201HV kan anvendes til metalrørsamlinger med gevind eller på koncentriske metaldele med slidspasning. I modsætning til konventionelle anaerobe gevindtætningsmidler, bliver Permabond F201HV ikke skør, da den absorberer vibrationer og stød uden at revne. Dette muliggør tætning af uens metaller, såsom messing til kobber, da den klæbende tætningsmasse vil absorbere differentiel termisk udvidelse og kontraktionsspænding. Derudover kan limens høje styrke og permanente tætningsevne forhindre manipulation, utilsigtet beskadigelse og løsnede samlinger, som kan resultere i brintlækage.

Funktioner

• KIWA-godkendt til kontakt med gas og varmt vand jf. Inorm KE214
• WRAS-godkendt til vand
• Høj styrke
• Lodning og svejsning er ikke nødvendigt
• Hurtig fuld hærdning ved stuetemperatur
• Thixotropisk – den er let dispensering, men drypper ikke af komponenterne
• Fremragende kemisk resistens
• En-komponent, ikke behov for vejning eller blanding af materiale

Gasapplikationer
Limen henvender sig til gasindustrien og andre industrier, der producerer kedler, komfurer, varmesystemer, rørsystemer, gasmålere og brændere til gas. Typiske applikationer er regulator- og ventiltætninger, samlinger og fittings osv.

Har du spørgsmål til Permabond F201HV, kontakt venligst produktchef Erti Tecer på tlf. 3634 2712 eller pr. e-mail: et@diatom.dk

Læs på Diatoms hjemmeside

LÆS også: Diatom – DOWSIL™ TC-5550 Thermal Compound vinder 2023 BIG Innovation Award
Diatom's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger