Hans Følsgaard – Frekvensomformer med firmware til reluktansmotor

Frekvensomformer med firmware til reluktansmotor

Mitsubishi udvikler og leverer frekvensomformere til alle former for applikationer. Hans Følsgaard A/S har stor erfaring i at vælge og tilpasse den rigtige model – og nu er frekvensomformere med firmware til reluktansmotorer en del af sortimentet.

Frekvensomformere bruges typisk til at regulere frekvens og spænding – og dermed hastighed – i en motor. Behovet for energibesparelser og intelligent motorstyring er blot to af grundene til at indsætte frekvensomformere, og de anvendes typisk til styring af ventilatorer, pumper og kompressorer.

Som noget nyt kan Hans Følsgaard levere og tilpasse Mitsubishi frekvensomformere med firmware til reluktansmotorer. Det er en enkel, pålidelig og energieffektiv type motor, hvor rotoren er udformet specielt og uden viklinger. Derved forbedres motorens effektivitet som giver energibesparelser især ved variable hastigheder og belastninger. Virkningsgraden falder ikke på tilsvarende måde som med en asynkronmotor.

Andet nyt fra Følsgaard

“Med den nye firmware til reluktansmotorer kan vi brede vores tilbud inden for frekvensomformere endnu mere ud og integrere dem i endnu flere miljøer. Kontakt os gerne, og hør mere om, hvilke fordele og muligheder det giver,” siger teknisk chef for HF Automation, Carsten Olesen fra Hans Følsgaard A/S.

For yderligere information, kontakt Søren Madsen på tlf. 40 74 49 14 eller sma@hf.net

Hos Hans Følsgaard A/S glæder de sig over at have den komplette vifte at plukke fra, og de er klar med rådgivning om valg af komponenter, sammensætning, installation og drift. Kontakt HF Automation for yderligere oplysninger.

LÆS også: Hans Følsgaard – Flexfusion ™ XGL – Kabinetter til maksimal skalerbarhed i datacentre
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger