Give Steel – Facadeløsninger i kombination med stålkonstruktioner

Illustration: Facadeløsning på AAK med kobberfarvede RUUKKI Sandwich panel SPA E

Give Steel leverer tag og facade i kombination med stålkonstruktioner. En samlet løsning optimerer processen.

GS Facades står for udvikling og design af facadeløsninger i Give Steels tekniske afdeling. Her arbejder man med alle former for beklædningsopgaver, sandwichpanelfacader og trapezpladeløsninger.

Sammenhængende løsning strømliner processen

Fordelen ved en samlet løsning med bærende stålkonstruktioner og tilhørende facader er, at det sikrer en koordineret, sammenhængende og optimeret løsning for kunden. Det strømliner processen, og der kan tages højde for alle dele af konstruktionen inden produktion og montage.

I praksis betyder det, at bygherre og entreprenøren lettes for et større koordineringsansvar i forhold til bygbarhed og rettidighed gennem hele byggeprocessen. Det vil i sidste ende kunne give betydelige besparelser, fordi hovsa-løsninger og forsinkelser undgås.

Gennemtænkt design

Stålkonstruktionerne designes, så de kan modtage facaderne og facaderne løses og designes, så de passer til stålkonstruktionerne. Det giver færre grænseflader og et mere gennemtænkt og sammenhængende design til glæde for alle involverede parter. Give Steel leverer alle typer af facadebeklædning samt døre, vinduer og porte, alt efter kundens ønsker og behov.

Facader på havnen i Aarhus

Give Steel har bl.a. et større igangværende projekt for fødevarevirksomheden AAK på havnen i Aarhus, hvor facadeingeniøren og projektlederen har arbejdet løsningsorienteret sammen med kunden i hele design og projekteringsfasen, hvor man bygger udenom 2 nye biomassekedler.

Formålet med de nye kedler, er at gøre driften mere bæredygtig. Det nye biomasseanlæg vil give en CO2-reduktion på ca. 90 pct. eller ca. 45.000 tons mindre CO2 om året. AAK erstatter fossilt brændstof med shea-mel, som er et biprodukt fra egen sheaolie-produktion. Brugen af shea-mel som brændstof i de nye kedler vil generere en del aske, som efterfølgende kan udnyttes som gødning, og på den måde vil næsten hele Shea-kernen blive brugt.

En ikke helt let opgave – at bygge henover og udenom de store kedler. Samtidig bygges der på begrænset plads, men netop projektets kompleksitet viser styrken ved, at Give Steel leverer en samlet løsning. På projektet skal Give Steel levere alle primære og sekundære stålkonstruktioner, og derudover skal der udføres sandwichpanelfacader og trapeztag inkl. tagopbygning på AAK’s nye store kedelhal. Facaderne bliver kobberfarvede og bygningerne bliver op til 30 meter høje.

For yderligere oplysninger om stålkonstruktioner med tag-og facadeløsning kontakt venligst salg på tlf. +45 75 73 12 18 eller mail: info@givesteel.com

Læs mere om Give Steel stålkonstruktioner her

LÆS også: Give Steel – Klimaregnskab – en forudsætning for ambitiøse klimamål
Give Steel A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger