Cypax indgår distributionsaftale med svenske Sensepeek AB håndfri test systemer

Cypax indgår distributionsaftale med svenske Sensepeek AB håndfri test systemer

Cypax indgår distributionsaftale med svenske Sensepeek AB håndfri test systemer

Sensepeek AB laver håndfri testsystemer til test af pcb, med prober til multimeter, oscilloskoper logicanalysator o.a. Glem alt om store klodsede test opstillinger, dette system kan erstatte mange faste opstillinger med dets flexible opsætnings løsning.

Et kit består af magnetiske print holdere, så printkort kan hurtigt placeres. Brugen af  PCBite holderen gør fixeringen af printkort til en leg. En fjederpåvirket åbning med isolationsskiver sætter sig omkring printet og den kraftige magnet i bunden gør de står godt fast.

Alle prober er på flexible svanehalse, med magnet i bunden og med god vægt ved den spidse fjerderbelastede målespids. Selve spidsen er super spids og tynd, der gør måling på SMD muligt Med osc prober op til 500MHz båndbredde er der rig mulighed for komplekse håndfrie målinger, uden brug af lodninger eller extra konnektorer.

Et eksempel er Sensepeek 6019 PCBite Kit, der består af en A4 plade, 4 stk PCBite holdere, 1 isolations måtte 2 stk. 10:1 200MHz oscilloskop prober og 4 stk. multimeter prober. Et perfekt valg til håndfri målinger. Nu er begge hænder fri til at gøre andre ting.
https://www.cypax.dk/vare/50.050.6019
Med det store udvalg i prober kan opstillingen nemt udvides med større plade, flere PCBite holdere og adskillige andre typer prober.
For mere info kontakt Carsten Møller, Cypax 97101188

Links :
https://sensepeek.com/
https://www.cypax.dk/

Cypax's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger