Hotpaper giver et gratis tilbud på hulmursisolering

Hulmursisolering skruer ned for dit energiforbrug og gavner dit indeklima og miljøet omkring dig

Er din bolig endnu ikke isoleret? Så er hulmursisolering en billig investering, der mindsker varmeforbruget og dermed sænker din varmeregning og giver et bedre indeklima med i købet 🙂

 Der er flere fordele ved at hulmursisolere
  •   Når det er koldt udenfor, holder huset på varmen.
  •   Hulmursisolering er typisk tjent ind på 2 år
  •   Dit varmeforbrug falder drastisk
  •   Bedre indeklima
  •   Boligen stiger i værdi
  •   Godt for miljøet, da du sænker co2-udslippet

Hulmursisolering sparer penge på dit energiforbrug. Udover at nedsætte dine varmeudgifter og give dig en kontant besparelse på din varmeregning, vil du også opleve, at hulmursisolering vil forbedre indeklimaet i din bolig; luften bliver lunere og tørrere, kuldebroerne forsvinder og hermed forsvinder også betingelserne for angreb af fugt og skimmelsvamp.

Samtidig stiger dit hus i værdi, da et godt isoleret og energimærket hus er nemmere at sælge end et, der har et stort varmeforbrug og et dårligt energimærke.

Med en såkaldt termografisk undersøgelse af dit hus, kan Hotpaper afsløre årsagerne til din høje varmeregning. Oftest ligger årsagen til det store energiforbrug i en dårlig isolering, og da en hulmursisolering er relativt billig, vil det stort set altid kunne betale sig at få hulmursisoleret sit hus. En isolering af dine hulmure vil typisk være tjent ind på 1-3 år.

se mere her

Hotpaper's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger