Mød AAG på Hi Tech & Scandinavia 2023

Mød AAG på Hi Tech & Scandinavia 2023

AAG | Aalborg gummivarefabrik deltager igen i år som udstiller på Hi tech & industry Scandinavia. Som en af landets førende virksomhed inden for gummi, skum og plast er vi begejstrede for at kunne præsentere vores innovative løsninger og produkter for et bredt publikum af fagfolk og beslutningstagere.

På messen vil der være mulighed for at møde vores dedikerede salgsteam, der arbejder hårdt for at imødekomme jeres behov inden for løsninger i gummi plast og skum, samt se et bredt udvalgt af vores produkter. Vores team vil være klar til at besvare spørgsmål, give vejledning og hjælpe med at finde de bedste løsninger til jeres specifikke ønsker.

Andet nyt fra AAG

Vi ser frem til at møde potentielle kunder, samarbejdspartnere og eksperter i branchen for at udveksle ideer og skabe nye forretningsmuligheder. 

Find os i Hal J på stand J7290 eller kontakt os allerede i dag på mail info@aag.world eller telefon +45 98 15 80 22 for mere information.

LÆS også: AAG – TPE – det grønne alternativ til plast og gummi
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger