BINDER Præsenterer LIT MK-serien: Skræddersyede temperaturskabe til test af Lithium-ion Celler

BINDER Præsenterer LIT MK-serien: Skræddersyede temperaturskabe til test af Lithium-ion Celler

Med den stigende brug af batterier i en lang række applikationer er det afgørende, at sikre deres sikkerhed og pålidelighed. Aldringstest, ydelsestest og stresstest er essentielle trin i denne proces, da de hjælper med at identificere potentielle farer og risici forbundet med batteriet. Valget af en batteritestløsning bør nøje afstemmes med det pågældende batteris risikoprofil, og det er her, BINDER’s nye LIT MK-serie kommer ind i billedet.

Det er vigtigt at overveje det specifikke fareniveau, når man vælger en batteritestløsning, da det vil fastlægge det nødvendige testniveau. BINDER’s innovative løsninger til batteritest, der er baseret på EUCAR (European Council for Automotive R&D) fareniveauer, og de er med til at fremme sikkerheden og ydeevnen for lithium-ion-batterier i en bred vifte af applikationer.

EUCAR Hazard Levels er en standardiseret måde at vurdere de potentielle farer ved batterier på. Denne klassifikation er afgørende for at vælge de rigtige testmetoder og -betingelser, der skal anvendes under batteritestprocessen. Der er fem forskellige fareniveauer, der strækker sig fra “No Hazard” (Ingen fare) til “High Hazard” (Høj fare), og de hjælper med at afgøre, hvilke tests der er nødvendige for at garantere sikkerheden og pålideligheden af et givet batteri.

LIT MK-serien af temperaturskabe er skræddersyede til at imødekomme behovene inden for batteritest, især for lithium-ion-celler, og de er udviklet med fokus på at opnå nøjagtig temperaturkontrol, pålidelighed og sikkerhed. Hovedfunktioner ved LIT MK-serien inkluderer:

  • Præcis Temperaturkontrol: LIT MK-serien leverer enestående temperaturkontrol og -uniformitet for at sikre præcise testresultater, uanset om det er en aldringstest, en ydelsestest eller en stresstest.
  • Sikkerhed i Højsæde: Sikkerheden er en prioritet, når det handler om batteritest. LIT MK-serien er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner for at beskytte både operatører og prøver.
  • Brugerdefinerede konfigurationer: hver batteritest er unik. Derfor tilbyder LIT MK-serien fleksible konfigurationsmuligheder, der kan tilpasses dine specifikke behov.
  • Energibesparende Design: BINDER’s LIT MK-serie er også designet med energieffektivitet i tankerne, hvilket gør dem miljøvenlig og omkostningseffektiv.

Med mere end 30 års erfaring i udvikling af temperaturskabe og testudstyr, er BINDER en velrenommeret aktør inden for laboratorieudstyr til batteriindustrien. BINDER’s mål er at bidrage til fremme af sikkerheden og ydeevnen for lithium-ion-batterier i en bred vifte af applikationer, herunder elektronik, køretøjer, energilagring og meget mere.

LIT MK temperaturskabe forhandles i Danmark, som alle øvrige BINDER produkter, af Citrotek ApS som også har kvalificeret personale til at rådgive omkring disse nicheorienteret temperaturkamre. Læs mere om LIT MK-serien her eller ring Citrotek på telefonnr. 4824 3656, vi er specialister, der sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

LÆS også: Citrotek præsenterer den nye UF V 350 fra BINDER
Citrotek ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger