Natdis – Fisk har gavn af UVC

Natdis – Fisk nyder godt af UVC behandling

Vi har officielt startet et samarbejde med Petur Larsen for at sikre en miljøvenlig håndtering af laks og fisk i de nordlige lande inklusiv Island og Grønland.

Samarbejdet med Petur Larsen baseres på en bæredygtig tankegang og en vision om at optimere processerne i fiskeindustrien. Gennem samarbejdet har vi en vision om at optimere desinfektionen, minimere kemikaliebrugen og ressource-og energiforbruget i fiskeproduktionerne.

Ved at implementere UVC i fiskeproduktionerne vil vi kunne genbruge ressourcer, optimere hygiejnen og mindske eventuelle tilbagetrækninger. Eksempler på områder hvor UVC kan bruges i fiskeproduktionen:

  • Desinficere væsker fra produktioner og transport.
  • Desinficere forarbejdningsmaskinerne, heriblandt knive og transportbånd.
  • Desinficere produktionslokalerne, kølerum og kloakkerne.
  • Desinficere emballagen til fisken.
  • Desinficere overfladen på fileterede fisk for Listeria og andre bakterier.

UVC-løsningerne gør det muligt for fiskeproduktionerne at vælge et bæredygtigt alternativ til den traditionelle desinfektion.

Petur Larsen er en virksomhed med næsten 50års erfaring i service og renovering af maskiner i fiskebranchen. Petur Larsen samarbejder med fiskeproducenter over hele verden. De har et stort netværk som nu også vil få adgang til at implementere UVC i processerne, og få kyndig rådgivning af Petur Larsen og Natdis, sådan at det giver simple og effektive løsninger, der kan serviceres af deres dygtige serviceteknikere.

Vi har utroligt stolte og spændte på det gode samarbejde vi har fået med Petur Larsen. Samarbejdet gør det muligt at hjælpe flere produktioner og industrier i kampen mod problematiske patogenr.

Ønsker i et højt niveau af desinfektion eller har i problemer med Listeria, salmonella eller en anden patogene, om det er fiskebranchen eller Pharma eller Landbrug, så kontakt os på +45 22 680 680 eller på mail@natdis.dk

LÆS også: NATDIS – Genbrug af gamle ventilationskanaler til etablering af nye ventilationsløsninger
Naturlig Desinfektion's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *