RD Engros – Noisecare støjhegn

Støjhegnet fra NoiseCare er lavet i et moderne design – og så er der samtidig tale om markedets billigste støjhegn.

Hos RD Engros finder du et spændende udvalg af lyddæmpende hegn – herunder også mobilhegn. Vi forhandler markedets bedste støjhegn til både private og erhverv fra danske NoiseCare, som producerer støjdæmpende hegn i højeste kvalitet, der samtidig kræver minimal vedligeholdelse. 

Støjhegn har først og fremmest en lyddæmpende funktion, hvorfor vores støjdæmpende hegn er oplagt at sætte op mange forskellige steder, hvor der f.eks. er meget støj fra byggepladser eller trafik. Støjhegn er netop hensigtsmæssigt at etablere ved byggepladser, men også ved motorveje, motortrafikveje, landeveje, indfaldsveje til de store byer eller andre lignende steder, hvor der umiddelbart ligger beboelses- eller erhvervsbyggeri op ad vejene. Men støjdæmpende hegn sættes også op ved trafikknudepunkter, hvor den offentlige transport kører eller ved andre støjbelastede områder. Eksempelvis, når der opføres byggeri. Vores støjhegn fra NoiseCare kan dæmpe støjen med helt op til 27 decibel.

Du kan vælge mellem støjhegn i fire forskellige farver: sort, grøn, antracit og galvaniseret. På den måde kan du tilpasse dit kommende støjhegn til omgivelserne – eller måske bare til den farve, du bedst kan lide. Sort, galvaniseret og antracit er populære farver i beboelsesområder, mens grønne støjhegn er populære ved skove eller andre steder, hvor hegnet falder godt ind i naturens omgivelser.

Støjhegnet fra NoiseCare er lavet i et moderne design – og så er der samtidig tale om markedets billigste støjhegn.

Se mere her

LÆS også: RD Engros – Byggepladsbelysning
RD Engros ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger