INTRO TILBUD: Danbit’s Nye Hybrid Inverter med Batteripakke til Eksisterende eller Nyt Solcelleanlæg

INTRO TILBUD: Danbit’s Nye Hybrid Inverter med Batteripakke til Eksisterende eller Nyt Solcelleanlæg

Vær med i den grønne omstilling! Vi kan nu hos Danbit præsentere vores topmoderne hybrid solcelle-inverter og batteripakke til en introduktionspris for resten af september! 📣
 
Er du træt af høje elregninger og vil tage kontrol over din energifremtid? Så har Danbit et fantastisk nyt produkt, som vil hjælpe dig med at spare penge. For lige nu er DU så heldig at vi kører et intro-TILBUD på vores topmoderne solcelle-inverter og batteripakke, som er nøglerne til at udnytte solens ubegrænsede kraft og drastisk reducere dine energiomkostninger. 💹 🔋

Med vores bundle kan du nu købe strøm fra elselskabet, når den er billigst, og gemme den til senere brug. Danbit tilbyder altså solcellebatterilagring, designet til at lagre overskydende strøm fra dit eksisterende solcelleanlæg. Du kan bruge strømmen, når det giver mest mening, og få optimal udnyttelse af den solenergi, dit anlæg producerer. Udover gode besparelser får du med vores bundle også et lækkert minimalistisk og rent design, samt en smart APP, der tracker og overvåger dit energiforbrug og giver dig information om batteriniveau og live status. ☀ 📊

For kun 29.999 kr. (eks. Moms) kan alt dette blive dit, men skynd dig intro-tilbudet gælder kun t.o.m. 30. september 2023.

Fordele ved at vælge DANBIT’s hybrid løsning er:
 
Effektivitet: Den avancerede hybrid-inverter sikrer, at solens stråle konverteres effektivt til brugbar elektricitet. Sig farvel til spildt energi og goddag til lagret solenergi i vores batteripack.
 
Pålidelighed: Vores invertere og batteri-lager leverer en stabil og kontinuerlig strømforsyning. Ingen bekymringer om varierende elpriser – du har styringen.
 
Bæredygtighed: Sig ja til en grønnere livsstil og reducere din CO2-aftryk. Solenergi er ren, vedvarende og hjælper med at beskytte miljøet for kommende generationer.
 
Udnyt din lagret energi lige når DU vil: Med vores batteri-lager kan du lagre overskudsenergi, der genereres om dagen, til brug om natten eller på overskyede dage. Sig farvel til afhængighed af elnettet.
 
Med backup udgang: Med backupudgang hvis forsyningen fra ”Grid” byforsyningen forsvinder, med mulighed for at forsyne kritiske enheder fra backup udgangen på inverteren.

DANBITs Hybrid inverter: Højtydende 3-faset 10KW Solpanel inverter med MPPT’er, batteriunderstøttelse og overspændingsbeskyttelse (danbit.dk)

Batteripack til DANBITs Hybrid inverter: Enfaset hybrid ALT-I-ET-løsning (danbit.dk)
 
OBS: Special pris til sæt af Hybrid inverter og 10kWh Batteripack t.o.m. 30/09/2023 kontakt os på salg@danbit.dk eller ring på +45 56 66 20 20 for endnu mere information.

Vær hurtig og gør et godt scoop.

Se video her

LÆS også: Hos DANBIT A/S har vi godt nyt
DANBIT A/S – Dansk Binær Teknik's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *