ODU – Innovation og bæredygtighed

Læs det nyeste om avancerede konnektorsystemer

Læs det nyeste om avancerede konnektorsystemer

En af verdens førende producenter af forbindelsesløsninger, ODU, har netop udgivet et nyt nummer af sit magasin The Connector / Der Steckverbinder.

Magasinet, der kan downloades gratis på engelsk og tysk, præsenterer de nyeste produkter fra koncernen. Desuden stiller den nye udgave skarpt på blandt andet innovation.

Magasinet præsenterer ODUs nye test-laboratorie, hvor 25 test-ingeniører udsætter nye produkter for ekstreme belastninger, for at afprøve deres ydeevne. Man anvender f.eks. et vandkølet sving- og chokanlæg, en såkaldt “Shaker”, der kan accelerere et prøveemne med op til 80 kN, og som med bl.a. sinusformede vibrationer kan simulere krav fra militære anvendelser og fra bilindustrien. En klimaboks skaber temperaturgradienter på 10 K/min og bruges bl.a. til elektriske stresstest af auto-konnektorer.

ODU arbejder målrettet med bæredygtighed, og den nye udgave af magasinet, der er nr. 93 i rækken, går i dybden med emnet. Man kan bl.a. læse om, hvordan ODU løbende arbejder på at reducere anvendelsen af bly i legeringer. Senest kan der nu tilbydes to blyfri versioner af ladekontakten ODU TURNTAC.

Andet nyt fra ODU

Desuden har ODU i starten af året taget et nyt, fuldstændig chromtrioxid-frit anlæg til overfladebehandling i brug på koncernens fabrik i rumænske Sibiu. Fabrikken råder også over et højteknologisk anlæg til behandling af spildevand og et solcelleanlæg er på vej.

Læs også i magasinet om et nyt 2-i-1 adapter til el- og hybridkøretøjer, om moduler til højtemperatur-måling og om systemløsninger til soldaterbåret udstyr.

Magasinet kan downloades gratis her på engelsk og tysk.

LÆS også: ODU får standard dataprotokoller til at virke under ekstreme forhold
ODU Denmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger