Vertiv lancerer energieffektiv, skalerbar UPS til edge og mellemstore applikationer i EMEA

Vertiv lancerer energieffektiv, skalerbar UPS til edge og mellemstore applikationer i EMEA

Det kompakte Vertiv™ Liebert® APM2 uafbrydelige strømforsyningssystem er kompatibelt med Li-ion og VRLA batterier

Vertiv, en global udbyder af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, introducerede i dag Vertiv™Liebert® APM2 , en ny energieffektiv og skalerbarstrømløsning til sin portefølje af uafbrydelige strømforsyningssystemer (UPS). Liebert® APM2 er kompatibel med lithium-ion (Li-ion) og VRLA-batterier og haret kompakt design, der kan skaleres fra 30 kW til 600 kW i en enkelt enhed. Det giver betydelige energibesparelser sammenlignet med mindre effektive alternativer og kan også anvendes parallelt med op til fire matchende enheder for yderligere kapacitet eller redundans. Liebert APM2 er et CE-certificeret UPS-system tilgængeligt i 400V i Europa, Mellemøsten og Afrika, Latinamerika og Asien, inklusive Indien og Kina.

For at tilfredsstille det stigende strømbehov for edge computing-applikationer samt den begrænsede plads, der typisk er disse steder, leverer Liebert APM2 en større effekt på et mindre fodaftryk end tilsvarende kapacitetsløsninger, der kræver op til 45 % mindre plads end forgængeren UPS, Vertiv™ Liebert® APM. Liebert APM2 kan installeres in-row, in-room, mod væggen eller ryg mod ryg for yderligere anvendelsesfleksibilitet.

“Vertiv skabte Liebert APM2 som svar på behovet for et kompakt og effektivt produkt, der leverer pålidelig strømkvalitet og tilgængelighed til edge-netværk,” udtaler Kyle Keeper, senior vice president for global AC power hos Vertiv. “UPS’en er Vertivs cutting-edge løsning til at håndtere stigende behov for strøminfrastruktur uden behov for en komplet systemeftersyn.”

Liebert® APM2 fungerer med høj energieffektivitet i alle tilstande, op til 97,5 % i dobbeltkonverteringstilstand; op til 98,8 % effektivitet ved drift i dynamisk online-tilstand, som trækker strøm gennem bypass-ledningen og bruger inverteren til balanceret output og som et aktivt filter; og op til 99 % ved drift i,ECO-tilstand, som udnytter stabile netinputforhold til at udnytte bypass-linjen. Alle tilstande er automatiserede baseret på brugerpræferencer.Den intelligente parallelfunktion i Liebert APM2 letter belastningsdeling mellem flere strømmoduler, selv på tværs af flere enheder. Dette muliggør afbalanceret enhedskørsel og tilbyder automatisk failover for forbedret systemtilgængelighed. Intelligent parallelisering har også vist sig at bidrage til energieffektivitet.

“Vertiv har, i Liebert APM2 og andre UPS-systemer, introduceret forbedringer, der forbedrer driftseffektiviteten og kan bidrage til en reduceret datacenter-PUE og samtidig opretholde systemtilgængelighed,” siger Giovanni Zanei, seniordirektør AC power globalt tilbud og EMEA-forretningsleder hos Vertiv . “Særligt Dynamic Online-funktionen, bygget på en robust global platform lanceret i 2018, forbedrer den allerede imponerende UPS-effektivitet og er blevet taget i brug af energi- og tilgængelighedsbevidste kunder, herunder mange colocatorer.”

Den modulære arkitektur i Liebert APM2 giver mulighed for nem adgang på forsiden til udskiftelige komponenter og har hot-swappable byggeklodser, der optimerer den gennemsnitlige tid til reparation (MTTR) til mindre end 30 minutter. Vertiv™ Life™ Services-programmet er en tilgængelig mulighed for at fjernovervåge og diagnosticere udstyrs tilstand med rapportering for at spore UPS-ydelsen.

For mere information om Liebert APM2 og andre UPS-løsninger fra Vertiv, besøg Vertiv.com.

VERTIV's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger