KSN INDUSTRI – Tak for nogle gode dage på Hi-Messe

KSN INDUSTRI – Tak for nogle gode dage på Hi-Messe

Vi vil gerne takke for den interesse, vores stand på Hi-Messen har modtaget. Her havde vi mulighed for at dele, hvordan samarbejdet mellem KSN og Bio-Circle Surface Technology sikrer vores kunder en optimal rengøringskvalitet gennem energieffektive vaskeanlæg, miljøvenlige rensevæsker og kvalitetskontrol.

Hi-Messen 2023 var fyldt med spændende øjeblikke, og vi vil gerne takke alle, der lagde vejen forbi vores stand. Jeres entusiasme og engagement var med til at gøre messen uforglemmelig.

På messen præsenterede vi vores seneste standard tromlevasker, der er udstyret med en neutralzone. Denne opgradering bidrager til at forbedre rengøringseffektiviteten og samtidig minimere ressourceforbruget. I samspil med miljøvenlige rensevæsker fra Bio-Circle Surface Technology opnår vi en komplet vaskeløsning med hensyntagen til miljøet. Sammen leverer vi ikke blot effektive rensevæsker, men også rensevæsker, Bio-Circle Surface Technology har udviklet til at gavne dit arbejdsmiljø, din sikkerhed og miljøet. Klik her for at læse om BIO-CIRCLE L EVO, et af Bio-Circle Surface Technology rensevæskeprodukter.

Når du vælger KSN som leverandør af dine rensevæsker, garanterer vi optimal rengøringskvalitet. Derfor får du en gratis opstarts maskinrens, der sikrer, at dit vaskeanlæg performer optimalt fra start. Derefter vil Bio-Circle Surface Technology med faste ugeintervaller besøge dig og kontrollere kvaliteten af dit vaskevand. De måler koncentrationen og sikrer dig en optimal og ensartet rengøringskvalitet. Efter hvert besøg vil du selvfølgelig modtage en målerapport for fuld sporbarhed og dokumentation. Hop ind forbi vores hjemmeside og læs, hvordan du får mest muligt ud af dit vaskeanlæg.

Vi er stolte af vores partnerskab med Bio-Circle Surface Technology og vores fælles mål om at skabe mere miljøvenlige løsninger inden for industriel vask.

Endnu en gang, tak for en fantastisk Hi-Messe 2023. Vi ser frem til at fortsætte vores arbejde med at levere optimale vaskeløsninger med hensyntagen til miljøet.

LÆS også: KSN – Egne el-styringer giver en øget fleksibilitet
KSN INDUSTRI A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger