WATTER – Den 40 år gamle italienske generator producent fra ”The Motor Valley”

WATTER – Den 40 år gamle italienske generator producent fra ”The Motor Valley”

Der er nok ikke mange, der har hørt om Emilia Romagna regionen i Italien. Men til gengæld er der nok en del, der kender til det berømte ”The Motor Valley”. Det er nemlig kendetegnet med verdensomspændende firmaer som Ferrari, Lamborghini og Ducati. Der ud over er det også regionen, hvor den italienske producent, Genmac, blev grundlagt.

Siden 1983 har Genmac specialiseret sig i generatorer, samt pumper og lystårne, og er i dag karakteriseret med kvalitet og stabilitet. Dette skyldes blandt andet, at alle deres produkter gennemgår en omfattende kvalitetskontrol med at stort antal af tests. Alle deres nye modeller planlægges og testes i testrum, der er udstyret til at foretage nøjagtige elektriske-, termiske- og varighedsmålinger. Tilmed har de et særligt udendørs område som bruges til udførelsen af støjmålinger.

Deres fremragende kvalitet og ekspertise skyldes ikke mindst deres inspirerende mål:
At sælge elektriske generatorer af høj kvalitet over hele verden og hjælpe mennesker med at udføre deres arbejde professionelt, uden afbrydelser og uden at give afkald på komfort og sikkerhed.”

I gennem flere år har Watter ApS samarbejdet med Genmac og er i dag distributør og førende forhandler af deres AC generatorer, pumper og lystårne i hele Danmark.

Ønsker man at se Genmac’s store udvalg af produkter hos Watter ApS kan de findes her:
GENMAC PRODUKTER

For nærmere information kan Watter ApS også kontaktes på:

T: +45 70 26 16 00

E: kundeservice@watter.dk

www.watter.dk

LÆS også: WATTER – Den avancerede og pålidelige stansemaskine fra Ogura
WATTER ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger