Scanmaster præsenterer revolutionerende mikrodispenser

Scanmaster præsenterer revolutionerende mikrodispenser

Tyske preeflow gør det umulige muligt med deres nye mikrodispenser, og hos Scanmaster er man stolt af, nu at kunne levere den mest præcise volumetriske mikrodispenser, der er tilgængelig på verdensplan.

Tyske preeflow har endnu en gang løftet barren med præsentationen af ​​eco-PEN XS 180. Som et førende mærke inden for præcisionsdoseringsudstyr har preeflow udviklet den nye mikrodispenser specielt til de laveste grænseområder i doseringsmængder, og det er i øjeblikket den mest præcise volumetriske mikrodispenser, der er tilgængelig på verdensplan. eco-PEN XS 180 repræsenterer derfor en ny milepæl inden for mikrodoseringsteknologi (0,25 µl **).

preeflows seneste produkt doserer meget præcise mængder af en lang række materialer i nanoliter- og mikroliterintervallerne. Takket være den lave totalvægt på ca. 175 g, kan højakseaccelerationer implementeres til doseringsstationerne. Den frontale tilpasning af patronen tillader brug af flere dispensere pr. doseringscelle i en snæver gitterafstand (~25 mm).

Med hensyn til relevante industrisektorer kan eco-PEN XS 180 anvendes i en bred vifte af applikationer: Fra elektronikfremstilling til medicinsk teknologi er det muligt at sikre konsekvent pålidelig og sikker håndtering af de mindste doseringsmængder i både prik og linje doseringsapplikationer. Beadbredder startende fra >0,1 mm** kan doseres. Især da microchips bliver mindre og mindre som tiden går, mens PCB fortsætter med at stige i kompleksitet, bliver industrielle producenter mere afhængige end nogensinde af at kunne sikre præcis dosering med gentagen nøjagtighed. eco-PEN XS 180 opfylder denne opgave perfekt, idet den doserer materialer såsom loddepastaer, stempelklæbemidler, kantklæbemidler, elektrisk ledende klæbemidler, underfyldninger eller indkapslingsmaterialer med pålidelighed og præcision.

Især SMT-fremstillingsindustrien nyder godt af den progressive hulrumsteknologi: For det første tillader den at dosere en lang række viskositeter. For det andet kan faststoffyldte væsker doseres med særlig lav forskydning. Dette forhindrer materialeadskillelse eller ødelæggelse af fyldstofpartikler. Alt i alt repræsenterer disse væsentlige fordele for omhyggelig dosering af klæbemidler af høj kvalitet.

Høj præcision, pålidelighed og enestående fleksibilitet er hjørnestenene, der kendetegner vores preeflow-produkter. “eco-PEN XS 180 tjener derfor som endnu et fremragende eksempel på vores kontinuerlige innovative muligheder,” understreger Horst Kelsch, chefudvikler af preeflow-dispenserne. “Vi designede produktet i overensstemmelse med vores kunders krav og udviklede derefter verdens mindste mikrodispenser på dette grundlag. Med den rykker vi igen grænserne for, hvad der er muligt i doseringsapplikationer og åbner op for nye muligheder.

Vil du vide mere om vores nye mikrodispenser? Så kontakt Scanmaster i dag på info@scanmaster.dk eller ring på tlf.: 4582 8090

LÆS også: Scanmaster fortsætter successen!
ViscoTec Nordic (tidl. Scanmaster)'s Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger