TC Stålindustri – Udarbejdelse af stålkonstruktioner i Brøndby, København og resten af Sjælland

Tag kontakt til os i dag på telefon 44 65 43 36 for at få en god snak og et uforpligtende tilbud på den stålopgave, som du står over for. Med kontor i Brøndby leverer vi stålarbejde i både København og resten af Sjælland

TC Stålindustri har været i branchen i mange år og kan levere stort set alt i stålarbejde og stålkonstruktioner på Sjælland. Når man skal have foretaget forskelligt arbejde i stål, er det vigtigt at få det gjort af en professionel, så man får en løsning af så høj kvalitet og holdbarhed som muligt.  Vores kerneområder er bl.a.:

Et af vores specialer, og vigtigste arbejdsområder, er svejsning. Her anvender vi to svejsemetoder – TIG- og MIG/MAG-svejsning. Vi kan svejse i mange forskellige materialer, og har stor erfaring med specialløsninger til vores kunder.

Certificeret til stålarbejde

Vi er stolte af at være dine pålidelige partnere inden for stålkonstruktioner på Sjælland. Hos os får du ikke kun ekspertise, men også svejsningscertificering og overholdelse af EN 1090-standarder.

Stålkonstruktioner har vundet stigende popularitet i boligbyggerier på Sjælland og andre steder. Stålet er let, pladsbesparende og utroligt stærkt, hvilket gør det til en ideel løsning for moderne byggeprojekter. Vores speciale er at levere underentrepriser til sådanne boligbyggerier.

Vi har opbygget et solidt samarbejde med flere firmaer på Sjælland, der konstant vælger os som deres foretrukne partner. Dette skyldes vores evne til at levere skræddersyede løsninger, der kombinerer fleksibilitet og høj kvalitet. Så hvis du søger efter pålidelige stålkonstruktioner på Sjælland, er vi her for at imødekomme dine behov. Kontakt os i dag for professionel rådgivning og ekspertise inden for stålkonstruktioner.

LÆS også: T.C. Stålindustri tilbyder certificeret svejsning i København og på resten af Sjælland
T.C. Stålindustri ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger