Ny softwareløsning øger modstandsdygtighed overfor strømsvigt og nedbrud

Som Eatons øvrige strømstyringssoftware sørger IPM 2.7.1 for effektivt at udnytte UPS-enhedens batteritid ved at interagere med både fysiske og virtuelle servere. Den opgraderede software er designet til at håndtere og overvåge flere aktiver end sin forgænger.

Eatons opgraderede strømstyringssoftware, IPM 2.7.1, til UPS bringer forbedret brugergrænseflade, effektiv fjernstyring og automatiserede beskyttelsesfunktioner til virksomheders kritiske infrastruktur.

Digitaliseringen buldrer afsted samtidig med, at vi står overfor den største energiomstilling nogensinde. Det giver udsigt til langt flere nedbrudsminutter, end vi er vant til. Robuste UPS-løsninger og strømstyringssystemer er derfor afgørende for virksomheders beskyttelse af kritisk data, it-udstyr og andre elektriske enheder.

Power management-virksomheden Eaton har en lang historik med at producere UPS-løsninger og har nu opgraderet sit sortiment af intelligent strømstyringssoftware, der understøtter nødstrømsløsninger og sikrer systemets oppetid. Det gør de med IPM 2.7.1 – en opgraderet intelligent power management software.

Forbedret beskyttelse der rækker ud over UPS’en

Den nye IPM 2.7.1-software er en del af Eatons Brightlayer Data Centres-suite og hjælper virksomheder med at fjernovervåge og administrere elektrisk udstyr døgnet rundt. Løsningen giver robust beskyttelse af både kritiske data, it-udstyr og andre elektriske enheder ved strømsvigt og nedbrud.

Som Eatons øvrige strømstyringssoftware sørger IPM 2.7.1 for effektivt at udnytte UPS-enhedens batteritid ved at interagere med både fysiske og virtuelle servere. Den opgraderede software er designet til at håndtere og overvåge flere aktiver end sin forgænger.

Nye funktioner og optimeret brugerflade

Ud over at sikre pålidelige opstart og nedlukninger indeholder IPM 2.7.1 også nye intelligente og automatiserede funktioner. Den kan f.eks. flytte virtuelle miljøer til områder, der ikke er påvirket af strømsvigt, forlænge batteritiden på udvalgte UPS-enheder og beskytte it-udstyr mod f.eks. høje temperaturer og fugt.

IPM 2.7.1 byder også på en optimeret brugerflade med intuitiv og brugervenlig automatiseringsguide.

Den er kompatibel med de nyeste UPS-modeller fra både Eaton, HP og APC og understøtter nye virtualiseringsplatforme som VMWare 8.0 Update 1, Microsoft Windows Server 2022 og Oracle VM VirtualBox.[1] Softwaren kommer også med en række udvidede API-tjenester, der understøtter Microsoft Hyper-V via WSMan-protokollen.

IPM 2.7.1 er tilgængelig på det danske marked nu.

Læs mere om den nye IPM-software her.


[1] Microsoft, Hyper-V og Windows Server 2022 er varemærker tilhørende gruppen af Microsoft-virksomheder. Oracle er et registreret varemærke tilhørende Oracle.

LÆS også: Eaton – Helsingør Kommune styrker driftssikkerheden og ruster sig til fremtidens usikre elnet
Eaton's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger