Grace periode for TIA-portalen V19

Grace periode for TIA-portalen V19

Siemens – Tegn en TIA-portal-kontrakt og bliv opdateret til version 19.

Opgraderingsmuligheder

Endnu en gang vil det være muligt at tegne en kontrakt på en TIA-portal-software og stadig nå at få en opdatering til V19, selv efter den officielle frigivelse. Tilbuddet gælder indtil udgangen af februar 2024. Dog kræver det, at disse kontrakter bestilles som download. Det er altså ikke muligt at bestille dem som papkasse-levering. Tilbuddet gælder for alle TIA-portal-softwarepakker.

Husk, at en V19-licens gælder for alle de tidligere versioner, så opdater din licens og benyt den version af TIA-portalen, der er nødvendig. Desuden skal du være opmærksom på, at de seneste tre versioner af TIA-portalen vil blive sikkerhedsopdateret, hvilket gælder for V17, V18 samt V19. For at sikre dig, bør du derfor opdatere dine engineering-versioner til mindst V17 for at være opdateret.

Samtidig findes der et opgraderingsværktøj, som kan benyttes uden at have alle TIA-portal-versioner installeret. Derved kan man opdatere sit projekt helt fra TIA-portal V14.1 og op til den nyeste version. Dette kræver dog, at versionen, som projektet skal migreres til, er installeret på værtsenheden. Den ældre version behøver altså ikke være installeret.

Læs mere om TIA-portal V19

LÆS også: Ny virtuel S7-1507V controller frigivet sammen med TIA V19
Siemens A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger