Elma Instruments præsenterer Elma BM2805

multimeter

Elma Instruments præsenterer Elma BM2805

– Sand RMS-multimeter med mange funktioner

Elma Instruments udstiller på El og Teknik 2024 stand C3012. På messen, lanceres en række nye spændende produkter.

Elma BM2805 er et nyt multimeter i velkendt design, hvilket hverken er et sammentræf eller en tilfældighed. Elma BM2805 er nemlig både en videreudvikling af og en afløser for to af vores bedst sælgende multimetre, BM805s og BM807s.

Kort fortalt er der tale om et pålideligt multimeter med grundlæggende funktioner som strøm- og spændingsmåling, automatisk områdevalg med max- og datahold, frekvensmåling, gennemgangstest og modstandsmåling i et klassisk hus med robust gummibeskyttelseskappe, og til en særdeles fornuftig pris!

Der hvor det nye Elma BM2805 adskiller sig fra andre basismultimetre, er ved sand RMS-måling som muliggør nøjagtige målinger på ikke-sinusformede strømme, samt VFD-filter til frekvens- og spændingsmålinger. Det er desuden værd at bemærke, at Elma BM2805 tåler kortvarig overbelastning, advarer ved fejltilslutning, og opfylder IEC 61010 KAT IV 600V/KAT III 1000V.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

LÆS også: Comemso Mini Charger Tester
Elma Instruments A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger