ZEISS præsenterer Quality Innovation Days

ZEISS presenterar Quality Innovation Days

Årets digitale event inden for måleteknik og software foregår den 15.-19. april 2024

ZEISS lancerer i år det nye Quality Innovation Format med fire digitale Quality Innovation Days. Dermed får alle, der interesserer sig for måleteknik, en unik mulighed for at opnå ny indsigt og udveksle idéer og erfaringer med eksperter fra hele verden.

ZEISS vil bruge Quality Innovation Format til at præsentere måletekniske løsninger, produktinnovation og -udvikling i forskellige setups. Med lanceringen af Quality Innovation Format følger også, at ZEISS fremover vil deltage i den internationale CONTROL-messe hvert andet år. Det indebærer, at ZEISS ikke er med på CONTROL 2024.

Digitale events med globale brancheeksperter

Som deltagere i årets ZEISS Quality Innovation Days kan kvalitets- og metrologiprofessionelle fra hele verden være med til branchespecifikke events hver dag i løbet af en intens uge. På den måde kan man opnå indsigt i en række forskellige emner.

Anerkendte brancheeksperter vil på spændende keynote-sessioner sætte fokus på fremtiden for måleteknologi og software inden for kvalitetssikring. Deltagere kan også vælge blandt et stort udvalg af breakout-sessioner, hvor man kan udbygge sin viden og lære af andre brugere. Da der vil være tale om interaktive formater, kan man stille spørgsmål direkte til branchefolk og til eksperter fra ZEISS.

Sæt X i kalenderen: 15.-19. april 2024

Sæt ZEISS Quality Innovation Days i kalenderen allerede nu. Eventet finder sted den 15.-19. april 2024 og er en unik mulighed for ny indsigt og udveksling af idéer med brancheeksperter fra hele verden.

Fakta om ZEISS

ZEISS er en internationalt førende teknologivirksomhed inden for områderne optik og optoelektronik. I det seneste regnskabsår skabte ZEISS Group en årlig omsætning på i alt 10 milliarder euro på de fire forretningsområder Semiconductor Manufacturing Technology, Industrial Quality & Research, Medical Technology og Consumer Markets. Med omkring 43.000 ansatte er ZEISS til stede i 50 lande med ca. 30 produktionssteder, 60 salgs- og serviceselskaber og 27 lokationer for research & development. ZEISS er grundlagt i 1846 i Jena i Tyskland og har i dag hovedsæde i den tyske by Oberkochen.

Læs mere om Quality Innovation Days her

LÆS også: ZEISS ABIS III awarded as Top Innovation 2024
ZEISS Industriel Måleteknik's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger