Automatisering i fremtiden

automatisering ved universal robots og siemens

Automatisering i fremtiden: Siemens, universal Robots og Zivid løfter sløret for løsning til intra-logistisk fulfillment

Siemens, universal Robots og Zivid løfter sløret for løsning til intra-logistisk fulfillment

Siemens, Universal Robots (UR) og Zivid er gået sammen om at skabe en innovativ løsning, der strømliner lagerautomatisering og løser vedvarende udfordringer ved intra-logistiske fulfillment-opgaver. Parterne har for nylig præsenteret denne løsning på messer og ved forskellige arrangementer.

‘’Vi ser frem til, i samarbejde med Universal Robots og Zivid, at introducere denne banebrydende løsning om at opfylde intra-logistiske opgaver,’’ udtaler Ignacio Moreno, Business Development Manager hos Siemens. ‘’Ved hjælp af avanceret visionteknologi og de førende kollaborative robotter i industrien, er SIMATIC Robot Pick AI i stand til at udføre plukningsopgaver i alle slags miljøer.’’

Dette partnerskab repræsenterer et betydeligt skridt fremad for måden, hvorpå vi løser komplekse udfordringer i logistik- og e-handelssektoren. Moderne fulfillment-centre er kendetegnet ved automatiseret transport af store mængder og varianter af lagerbeholdningsenheder (stock-keeping units, SKUs). Den nye løsning er derfor designet til at sikre en pålidelig og sikker løsning til plukning af varer, uanset deres form, størrelse, opacitet eller gennemsigtighed.

‘’Der er et stort potentiale samt en betydelig efterspørgsel efter automatisering i fulfillment-centre og e-handelsbranchen. Ved at samarbejde med de bedste udbydere af vision-, robot- og detektionssoftware, får vores kunder en brugervenlig og integreret løsning, ‘’ siger Daniel Friedman, Global Director, Strategic Partnerships hos Universal Robots. ‘’Samarbejdet med Siemens og Zivid understreger ønsket om at forene vores robotplatform med AI-teknologier og markerer samtidig vores dedikation til at levere automatisering til alle, overalt.’’

Løsningen er sammensat af de nyeste teknologier:

– Siemens’ SIMATIC Robot Pick AI, en fortrænet, deep learning-baseret vision-software, der gør det muligt for robotter at udføre opgaver, der tidligere var begrænset til manuel indgriben.

– Universal Robots’ UR20, der med sin udvidede rækkevidde og kompakte design, muliggør automatisering af applikationer, som kræver løft af tunge genstande over længere afstande, samtidig med at UR’s sikkerhedsstandarder opretholdes (løsningen fungerer problemfrit på tværs af hele UR cobot-familien).

– Zivids innovative 2+ M130-kamera er den første 3D-sensor, der kan tage billeder af alt, inklusive gennemsigtige og gennemskinnelige genstande, hvilket udvider tilgængeligheden og plukkeevnen for e-handels- og fulfillment-applikationer.

”Ved at kombinere vores 3D vision-løsning med Siemens og UR, opnår vi en solid løsning, der imødekommer de konstant foranderlige behov inden for logistik- og e-handelssektoren,” siger Amy Landau, Product Marketing Engineer hos Zivid. ‘’Vores samarbejde skaber nye muligheder inden for automatisering af ordreplukning, som kan udbredes og gøres tilgængelig for alle.’’

De seneste uger er løsningen blevet demonstreret på flere messer i både Europa og Nordamerika.

Løsningen, som allerede er både pålidelig og implementeret, vises på Hannover Messen den 22.-26. april og på Automate i Chicago den 6.-9. maj.

LÆS også: UR10-robotter revolutionerer lakeringsprocessen hos dansk virksomhed
Universal Robots A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger