MDT PRÆSENTERER DEN SORTE REVOLUTION INDEN FOR KNX-TEKNOLOGI

2ctrl

MDT PRÆSENTERER DEN SORTE REVOLUTION INDEN FOR KNX-TEKNOLOGI

MDT er trådt ind på den mørke side. I månedsvis har udviklings-, produktstyrings- og produktionsafdelingerne hos en førende producent af KNX-produkter konspireret i det skjulte i Rhinland, Tyskland. Deres mission? At sende en flåde af sorte trykknapper ud til KNX-fans verden over.

MDT har omhyggeligt udvalgt topprodukterne fra sortiment 55 til denne episke rejse. Sortimentet byder på et bredt udvalg af pålidelige funktioner, der er afgørende for missionen “Smart in black”. Den sorte trykknaps flåde inkluderer MDT Push-button Smart 55 med aktiv farveskærm, MDT Push-button Lite med innovationsgruppekontrol og MDT Motion Detector/Automatic Switch 55 med bevægelsesretningsgenkendelse.

FLAGSKIBET: SMART 55 I SORT

Flådens flagskib, trykknappen Smart 55, er tilgængelig i sort med en aktiv farveskærm og valgfri temperatur/fugtighedssensor. KNX-brugere kan forvente pålidelige funktioner og indstillinger, og den tilpasselige skærm giver mulighed for brug af gratis tekst eller symboler.

TRYKKNAP 55 LITE: ELEGANCE I SORT

Den konvertible trykknap 55 Lite, præsenteret i elegant sort med mange knapvarianter, er udstyret med to LED’er pr. knap. LED’erne kan tilpasses i farve, og lysstyrken kan styres via dag/nat eller lysobjektet. Langvarige tryk aktiverer individuelle funktioner eller scener, mens den multiple trykfunktionalitet tillader afsendelse af op til 4 værdier/DPT’er til samme eller forskellige objekter.

BEVÆGELSESDETEKTOR 55: ENERGI-EFFEKTIVITET I SORT

Den sorte bevægelsesdetektor 55 imponerer ikke kun med sit elegante udseende, men bidrager også til energibesparelse. Den tænder lyset i et rum kun, når det er nødvendigt, baseret på brugerens individuelle indstillinger. Med to bevægelsessensorer, en lysstyrkesensor, hvidt LED-natlys og valgfri integreret temperatursensor og to sensor-knapper, er denne bevægelsesdetektor en alsidig enhed.

De sorte trykknapper, kendt som “Smart in black” i sortiment 55, imponerer med sit elegante design og pålidelige funktionalitet og komplimenterer enhver indretningsstil. Valget af denne flåde bliver dermed ikke kun en teknisk, men også en æstetisk designbeslutning.

UDFORSK MDT’S SORTIMENT: INTEGRATION MED FØRENDE PRODUCENTER

Fra MDT’s side opfordres alle interesserede til at udforske det sorte sortiment og dets integration med førende kontaktrække-producenter som Gira E2, Berker B3 & B7, Jung A550 og Merten M-Pure. Dyk ned i funktionaliteten af hvert produkt i det nye sorte sortiment 55 og de elegante sorte glas trykknapper ved at besøge www.smartinblack.com

Lad den sorte revolution i KNX-teknologien begynde!Kontakt 2CTRL for mere info om “Smart in black” på tlf. +45 70 60 43 44 eller besøg vores Webshop for mere info.

LÆS også: Ny KNX multi sensor med dynamisk lysregulering fra 2CTRL
2CTRL ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger