Servicetekniker Leif hos Geopal stiger til vejrs

Service af Gasalarm

Servicetekniker Leif hos Geopal stiger til vejrs

Ligesom ammoniakken stiger til vejrs, følger vores servicetekniker efter, altid på jagt efter sikkerhed og pålidelighed.

Vores servicetekniker, Leif, gennemførte for nylig et vigtig serviceftersyn for en stor medicinalvirksomhed, der håndterer ammoniak. Denne gas er afgørende for deres drift, men kræver nøje overvågning.

Ammoniak (NH3) er en let gas, der stiger til vejrs, så gasdetektorerne er placeret oppe under loftet. For at sikre præcis test og kalibrering af deres gasdetektorer måtte Leif nå op til de højt placerede installationer. Ved hjælp af en lift fik han adgang til hver gasdetektor. Som vist på billedet, måtte Leif medbringe alt det nødvendige udstyr til hver opstigning i liften, herunder sin bærbare computer, kalibreringsgas, værktøj og kalibreringsark. Dette sikrede, at han var fuldt udstyret til at udføre en grundig inspektion i enhver højde.

Når du arbejder med kølemidler, gælder der specifikke krav og regler for placering, service og vedligeholdelse, og vi anbefaler, at du læser vores artikel for at lære mere om kølemidler og sikkerhed.

LÆS også: Geopal System – Aprilsnar!
Geopal System A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger