Sikker teknik på Evertiq EXPO i Malmö Arena

Konnektorer fra ODU

Sikker teknik på Evertiq EXPO i Malmö Arena

Forbindelser, man kan være tryg ved. Teknik, som giver optimal nytteværdi og sikkerhed for brugeren. Sådan er ODU’s forbindelsesløsninger, der kan ses på Evertiq EXPO i Malmö den maj 2024

ODU er kendt for sine gennemprøvede stik til industri, forsvar, medicinteknik og måleteknik. 80 års specialviden ligger til grund for de elektriske kontakter og konnektorer, og med 90.000 varenumre findes en løsning til de fleste kundebehov. Med eller uden kabelkonfektionering. Alligevel udvikler ODU stadig nye stiktyper og nye varianter, for ofte har kunden lige et ekstra ønske, der skal opfyldes.

ODU Scandinavia’s regionale salgschef Tommy Nyman og kollegaen Peder Bildt står på Evertiq-standen, når dørene slås op den 23. maj 2024. De vil meget gerne tale forbindelsestekniske løsninger med gæsterne.

“Vi vil gerne vise gæster på Evertiq-messen, hvordan de kan få opfyldt netop deres behov i forbindelsesteknikken. Vigtigt for os er det, at kunden får en løsning, som giver optimal nytte, og som kunden kan være helt tryg ved.”

Der er uendelige valgmuligheder hos ODU: ODU-MAC® serien er modulære hybridstik, som kommer med over 30 forskellige moduler til mange forskellige typer overførsler. Cirkulære konnektorer som AMC® serierne, MEDI-SNAP® og MINI-SNAP® der løser opgaver inden for medicoteknik, industri, forsvar og sikkerhed mv. Docking-løsninger til robotter findes også.

ODU fremstiller selv konnektorerne helt fra bunden af og udfører kabelkonfektionering efter kundens specifikation. Alt sammen i Europa.

Mere viden her

LÆS også: Trefoldig fejring hos ODU Denmark
ODU Denmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger