Parker præsenterer en mytedræbende “Expert Insights” tech-talk om elektrificering

Parker præsenterer en mytedræbende “Expert Insights” tech-talk om elektrificering

Parker Hannifin, den globale leder inden for motion & control-teknologier, afholder sin seneste “Expert Insights” tech-talk tirsdag den 4. juni 2024 med titlen “Transportelektrificering: myter og fejlopfattelser”. I dette afsnit deltager en gæstetaler for første gang i diskussionen sammen med en Parker-ekspert for at dele relevant indsigt. Ordstyrer Mark Jeffries vil interviewe de erfarne elektrificeringseksperter Erik Forsberg, applikationsteknisk chef hos Parker, og Fredrik Tjernström, salgschef for transportelektrificeringsløsninger hos Volvo Construction Equipment. Talerne vil præsentere resultatet af partnerskabet mellem Parker og Volvo Construction Equipment, forklare en række forskellige emner inden for transportelektrificering, aflive nogle af misforståelserne omkring elektrificering af tunge køretøjer samt komme med overvejelser om fremtidige tendenser.

Diskussionen vil fokusere på de mange fordele ved elektrificering og dele fakta om ydelse, produktivitet og sikkerhed. Med udsigt til, at overgangen til elektrisk energi som et middel til at reducere CO2-emissioner bliver en vigtig energiløsning inden for det næste årti, søger flådemanagere og OEM’er at holde sig ajour med den nyeste teknologi, innovationer og alle fakta om elektrificering af tunge maskiner. Denne “Expert Insights” tech-talk hjælper med at besvare disse spørgsmål og fremhæver også vigtigheden af at samarbejde med de rigtige partnere om elektrificeringsprojekter.

Diskussionen streames online tirsdag den 4. juni 2024 kl. 15.00 CEST (09.00 EDT). Interesserede parter, der ønsker adgang, kan registrere sig her

Hvis du vil se tidligere afsnit i Parkers “Expert Insights”-serie, kan du gå til denne side

LÆS også: Parker Hannifin introducerer et innovativt I/O-tilvalgskort, der forbedrer servodrevets ydelse
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger