Hydroscand lancerer ny sugeslange for at imødekomme slamsugerbranchens behov

For at imødekomme de stadigt skiftende behov hos sine kunder i slamsugerbranchen introducerer Hydroscand Polar Flex 1508-50, en sugeslange

Hydroscand A/S, en førende leverandør af hydrauliske og industrielle komponenter, lancerer Polar Flex, en ny sugeslange, der er specielt designet til slamsugerbranchens krævende behov.

For at imødekomme de stadigt skiftende behov hos sine kunder i slamsugerbranchen introducerer Hydroscand Polar Flex 1508-50, en sugeslange, der tilbyder enestående fleksibilitet og smidighed over et bredt temperaturområde. Med sin unikke trekantede helix giver slangen enestående fleksibilitet, samtidig med at den bevarer en glat overflade. Denne innovative funktion sikrer, at slangen glider jævnt over forskellige overflader, eksempelvis asfalt, sten eller græs, hvilket er en væsentlig fordel ved slamsugning.

– Vi er meget stolte over, at kunne præsentere vores nye sugeslange, Polar Flex. Slangen er resultatet af vores forpligtelse til løbende at tilbyde løsninger, der opfylder og overgår vores kunders behov og forventninger. Slangen er designet til at modstå fuldt vakuum og er lavet i et materiale, der gør den olie- og fedtbestandig, hvilket giver vores kunder en pålidelig og holdbar løsning til alle deres slamsugningsbehov, siger Oskar Wilhelms, Salgschef lavtryk hos Hydroscand.

Hydroscand er fortsat på forkant med at levere innovative og omkostningseffektive løsninger til hydraulik og industrielle komponenter. Lanceringen af Polar Flex er endnu et bevis på virksomhedens forpligtelse til konstant at forbedre og udvikle produkter og tjenester for bedre at imødekomme kundernes behov, denne gang i slamsugeindustrien.

Find leverandører af slanger her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger