Parker Hannifin – Hydrogen Online Workshop

Parker Hannifin præsenterer brintkomponenter og -løsninger på Hydrogen Online Workshop

Parker Hannifin præsenterer brintkomponenter og -løsninger på Hydrogen Online Workshop

Komponenter og løsninger til alle H2-applikationer – 5. juni 2024

Parker Hannifin, verdens førende virksomhed inden for bevægelses- og kontrolteknologier med over 50 års brancheerfaring inden for brintløsninger, er klar til at lede debatten om brintinnovation og præsentere virksomhedens seneste fremskridt under Hydrogen Online Workshop (HOW) den 5. juni.

HOW er verdens største 24-timers virtuelle konference om brint og samler brancheeksperter for at tackle teknologiske fremskridt og driftsmæssige udfordringer.

Parkers dedikerede ekspertområde tager udgangspunkt i den interaktive tilgang til dette års arrangement og præsenterer de nyeste brintløsninger, så de besøgende kan kommunikere direkte med eksperterne.

Virksomheden vil være vært for fire specialiserede sessioner om centrale emner, herunder sikkerhedsforbedrende rør, fremskridt inden for kølesystemer, innovationer inden for brinttætninger og udvikling inden for tankstationer. Disse sessioner vil give et omfattende indblik i brintteknologi og præsentere Parkers integrerede løsninger på tværs af produktion, opbevaring, transport og brug.

Deltagerne inviteres til at tale med Parkers brinteksperter under workshoppen eller oprette forbindelse på forhånd via et dedikeret kontaktlink, der er ideelt til forespørgsler eller til dem, der ikke kan deltage i livesessionerne.

Parker Hannifin er et proaktivt medlem af Hydrogen Council og dedikerer sig til at fremme omstillingen til ren energi og til at forme en bæredygtig og robust fremtid.

Få mere at vide her

LÆS også: Parker introducerer DFplus® Generation IV-proportionalventiler
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger