Messer som mødested – derfor er personlige møder stadig uvurderlige

Håkan Ekstrand, administrerende direktør hos Olsson Parts

I en verden, hvor digital kommunikation bliver stadig mere dominerende, holder Olsson Parts fast ved værdien af det personlige møde. “At møde kunder og samarbejdspartnere ansigt til ansigt er utroligt værdifuldt,” mener Håkan Ekstrand, administrerende direktør hos Olsson Parts.

For Olsson Parts er det et intensivt år med deltagelse i flere messer, ikke kun i Sverige, men også i Tyskland og Danmark. Som et led i at styrke virksomhedens tilstedeværelse på det danske marked udstiller Olsson Parts blandt andet på Roskilde Dyrskue.

Første gang
– Det er første gang for os ved netop denne messe. Vi er til stede med eget dansktalende personale og ser frem til at møde både nye og eksisterende kunder og mulige samarbejdspartnere. At deltage på messer giver os en unik mulighed for direkte  interaktion med kunder og få en dybere forståelse for deres behov, siger Håkan Ekstrand, administrerende direktør hos Olsson Parts.

Investering i fremtiden
Virksomhedens deltagelse i messer er også en måde at vise et bredt sortiment og bekræfte positionen som Nordens førende leverandør af reservedele og tilbehør til traktorer og entreprenørmaskiner.
– Vi ser messer som en vital del af vores markedsføringsstrategi og en investering i fremtiden. Her kan vi vise vores ekspertise og omfattende produktudbud, samtidig med at vi bygger og vedligeholder de relationer, som er livsvigtige for vores virksomheds succes. Ved at opretholde personlige relationer styrker vi vores omdømme som en pålidelig og vidende branchepartner. Dette er særligt vigtigt i en tid, hvor markedet ændrer sig hurtigt, og kundernes behov konstant udvikler sig, siger Håkan Ekstrand.

Det er første gang, at Olsson Parts deltager på Roskilde Dyrskue. To uger senere er det tid til endnu en dansk debut; da på Entreprenør & Håndværk i Herning.

Find Leverandører af Hydraulik komponenter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger