OSG Scandinavia A/S indgår aftale med POLUND A/S om repræsentation af PRO-CLAMP Systems i Sverige og Danmark

Peter Jørgensen (OSG), lars Pors (POLUND), Anders Jensen (OSG)

I tråd med vores mission statement “Contribution to better manufacturing” er vi glade for at kunne annoncere vores nye samarbejdsaftale med POLUND A/S. Denne aftale indebærer, at OSG Scandinavia nu skal repræsentere POLUND’s PRO-CLAMP Systems i både Sverige og Danmark.

Dette samarbejde markerer et vigtigt skridt for OSG Scandinavia, da det betyder, at vi nu også kan tilbyde opspændingsløsninger, der forbedrer effektivitet, stabilitet og generel lønsomhed hos vores kunder. PRO-CLAMP Systems er anerkendt for sin høje kvalitet af mange virksomheder i både Danmark og Tyskland, og vi er stolte af at kunne tilføje dette produkt til vores portefølje. Dette passer perfekt til OSG Scandinavia A/S som en leverandør af førsteklasses produkter og løsninger på markedet.

Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved PRO-CLAMP Systemet er dets konvertibilitet med andre systemer, som allerede anvendes af mange produktionsvirksomheder. Dette gør det nemt og omkostningseffektivt for vores kunder at integrere PRO-CLAMP i deres eksisterende opspændingsløsninger.

Vi ser frem til at kunne tilbyde denne innovative løsning til vores kunder i Sverige og Danmark og fortsætte med at bidrage til bedre fremstillingsprocesser.

LÆS også: OSG fejrer 50 år med innovation i samarbejde med danske operatører
OSG Scandinavia a/s's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger