Arbejdsgiverne

Om Arbejdsgiverne

Vi arbejder for fair konkurrence, kvalitet og høj faglighed.
Vores medlemsvirksomheder er grundstenen i dansk erhvervsliv – de er innovative, udviklingsparate, og de tager ansvar. Vi kæmper for bedre vilkår for virksomhederne. For vi skal også i fremtiden have konkurrencedygtige producerende virksomheder i Danmark.

Arbejdsgiverne er arbejdsgiver- og brancheforening for 2.250 industri-, maskin-, smede-, el-, og vvs-virksomheder med i alt cirka 20.000 medarbejdere.

Vi tilbyder vores medlemsvirksomheder en lang række ydelser – juridisk rådgivning, faglig rådgivning og kurser samt tværfaglig rådgivning i forbindelse med økonomi, administration, eksport, medarbejderuddannelse, brancheudvikling m.m.

Arbejdsgiverne har 20 lokale afdelinger fordelt over hele landet.

Indflydelse

Arbejdsgiverne er repræsenteret i en lang række politiske og faglige udvalg, råd og bestyrelser, hvor vi har indflydelse til gavn for vores medlemsvirksomheder. Læs mere her. Du er meget velkommen til at kontakte os for en samlet liste over vores eksterne repræsentation.

Samarbejde

Arbejdsgiverne er den største medlemsorganisation i Håndværksrådet.

Vi er aktive i flere internationale organisationer, hvor vi arbejder for at fremme vores medlemsvirksomheders interesser. 

Overenskomster

Arbejdsgiverne har indgået overenskomster med:
◾Dansk Metal, 3F og Blik- og Rørarbejderforbundet. Denne overenskomst er tiltrådt Forbundet Træ Industri Byg.
◾Handels- & Kontorfunktionærernes forbund i Danmark (HK).
◾Dansk El-Forbund.
◾Teknisk Landsforbund.
◾Ledernes Hovedorganisation.

læs mere om os her www.arbejdsgiverne.dk