Brandtætninger

Brandtætninger - Leverandører af brandtætninger finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end brandtætninger, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om brandtætninger:


Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Industrivej 29, 6740 Bramming
Tlf.: +45 4485 8100
Email: info@betech.dk

web

Betech er en specialiseret producent og leverandør af komponenter og løsninger baseret på polymerer som gummi og silikoner, men også PTFE, TPE og PUR, grafit, aramidfibre og metal.

Vores team af produkteksperter og kundekonsulenter repræsenterer en omfattende knowhow på alle typer pakninger, gummitætninger og O-ringe, hydrauliske tætninger, akseltætninger, fleksible bælge og inddækninger, støbte emner af gummi og silikone og vibrationsdæmpere.

Improving your products™ – udtrykker essensen af vores mission: At optimere og forbedre kundernes produkter er det mål, vi altid sigter efter. Kontakt os – så giver vi solid rådgivning om polymere løsninger!

Kompetencer: Tætninger, Pakninger, Vibrationsdæmpere, O-ringe, Teknisk gummi, Formstøbt gummi, PTFE-tætninger, Bælge og beskyttere, Flangepakninger, Akseltætninger, Mekaniske akseltætninger, Hydrauliktætninger, Olietætningsringe

Læs mere om Betech A/S


FIREprotect.dk ApS

Industrivej 8
6560 Sommersted
Tlf. +45 4123 4700
E-mail: info@fireprotect.dk

www.fireprotect.dk

Kompetencer: Brandbeskyttende maling, Brandbøsninger, Brandfugninger, Brandgips, Brandisolering, Brandlukninger, Brandmanchetter, Brandmåtter, Brandpakninger, Brandplader, Brandsikring stål, Brandspjæld, Brandtætninger, Passiv brandsikring

Læs mere om FIREprotect.dk ApS


Persolit Entreprenørfirma A/S

Lindøalléen 103A
5330 Munkebo
Tlf.: 65 97 44 50
E-mail: persolit@persolit.dk

web

Kompetencer: Teknisk isolering til industri og HVAC, tyndplade- og pudefremstilling, endebunde, brandlukninger, brandisolering, isolering af rør på skibe, tank – og beholderisolering, lydisolering, energioptimeringer, facadeløsninger til industri og byggeri, stilladser, droneinspektion, offshore, isoleringsmaterialer, isoleringspuder

Læs mere om Persolit Entreprenørfirma A/S


Roxtec Denmark ApS

Huginsvej 3
3400 Hillerød
Tlf.: +45 4918 47 47
E-mail: administration@dk.roxtec.com

www.roxtec.com/dk

Kompetencer: Kabeltætninger, Rørtætninger

Læs mere om Roxtec Denmark ApS


Roxtec – Ny brandtætning til kabler, kabelbundter og kabelskinner
Roxtec introducerer GK brandhæmmende tætningskit for at forenkle brandbeskyttelse på rigge, platforme, skibe og fartøjer. Produktet er perfekt, når der er behov for tætning af et stort antal kabler i samme åbning.

"Skibsværfter over hele verden efterspørger brandtætninger, der kan bruges til at tætne kabler og hele kabelbundter i gennemføringer i dæk og skotter over vandlinjen. Vi kan nu imødekomme den enorme efterspørgsel og løse problemet med høj kabeltæthed ved hjælp af et certificeret produkt, der er hurtigt og nemt at bruge", siger Roger Johansson, Executive Vice President og Business Area Manager Marine & Offshore i Roxtec.

GK brandhæmmende tætningskit består af lette og halogenfri brandhæmmende materialer såsom tætningslister og en fiberglaspose, der er modstandsdygtig over for kold røg og forsynet med indbygget selvudvidende materiale. Det selvudvidende materiale udvider sig og lukker hullet, hvis der opstår brand, eller temperaturen stiger til over 150 °C. 

Spar tid og plads  

Tætningskittet er klassificeret i den marine brandklasse A og er både RoHs- og REACH-kompatibelt. Det er certificeret til brug sammen med alle slags boltede eller svejsede sleeves og alle typer brandtætningsmiddel i marinekvalitet. Det opfylder kravene til A-0-brandklassificering uden behov for yderligere isolering. 

"GK brandhæmmende tætningskit er meget bedre end almindelig tætningsmasse", siger Roger Johansson. "Tætningen kan åbnes, så det er muligt at tilføje ekstra kabler, hvilket forenkler eftermonteringsprojekter."

Løsningen er ekstremt pladsbesparende og omkostningseffektiv takket være den imponerende udfyldningsgrad. Skibsværfterne kan spare masser af tid, når de kan garantere sikkerheden uden at adskille kabelbundter.