Jalousiskabe

Jalousiskabe - Jalousiskabe er yderst velegnede til ekstra sikring af særligt attraktive værdier, så de ikke ender som tyvekoster. På denne side finder du leverandører af jalousiskabe, produktnyheder om jalousiskabe, samt viden om jalousiskabe.

Leverandører af og viden om jalousiskabe:


JSA SIKRING APS

jsa sikring

8520 Lystrup
Telf. 86 22 56 44
Email: info@jsa-sikring.com

www.jsa.dk

kompetencer: brandgardiner, brandjalousier, tyverisikring, rullejalousier

Læs mere om JSA SIKRING APS


Alux jalousiskabe til sikring af tyvetækkelige varer i NETTO
Alux leverer og monterer jalousiskabe til sikring af tobak, spiritus, spotvarer så som digitalkameraer, telefoner og lignende, samt andre tyvetækkelige varer.
Skabene er godkendte af F & P i rød sikringsklasse og er således en effektiv tyverisikring af ovennævnte varegrupper. Alle NETTO butikker har monteret disse skabe. Alux har samarbejdet med Netto i en årrække og er således med hver gang der åbnes en ny butik. Netto har valgt at få designet deres eget skab, som er med skrå tag. Det betyder at man ikke fristes til at stille kasser og andet varegods op på skabet, og man har således mulighed for at holde det pænt og ryddeligt omkring skabene. Skabene til Netto er også udført med glasskydelåge, som er en ekstra sikkerhed mod tyveri af varer, når jalousiet er rullet op og skabet er åben.