Sikkerhedsdøre

Sikkerhedsdøre - På denne side finder du leverandører af Sikkerhedsdøre, produktnyheder om Sikkerhedsdøre, samt viden om Sikkerhedsdøre.

 

 

 

Leverandører af og viden om Sikkerhedsdøre:


Door System A/S

Doorsystem

Hovvejen 148
8361 Hasselager
Tlf.: 8692 1171
E-mail: info@doorsystem.dk

www.doorsystem.dk

Kompetencer: BranddøreHurtigporte, Rulleporte, Skydedøre

Læs mere om Door System A/S


KONE A/S

Marielundvej 10
2730 Herlev
Tlf: 35 87 80 00
E-mail: denmark@kone.com

www.kone.dk

Kompetencer: elevatorer, rulletrapper, rullefortove, automatiske døre, porte

Læs mere om KONE A/S


MX Door ApS

Messevej 12
9600 Års
Tlf.: 97 99 17 00
E-mail: info@mxdoor.dk

www.mxdoor.dk

Kompetencer: Branddøre, brandskydeporte, sikkerhedsdøre, brandporte, ståldøre, glaspartier, rammedøre, ledhejseporte, brandjalousier, vertikale brandporte, brandgardiner

Læs mere om MX Door ApS


Siedle Nordic A/S

Afdeling Danmark
Avedøreholmen 96–98
2650 Hvidovre
Tlf.: 7022 0002
Fax: 3649 6349
E-mail: info@siedle.dk

www.siedle.dk

Kompetencer: Dørtelefoni, dørstationer, adgangskontrol, svartelefoner, trådløs dørtelefoni, postkasser, postkasseanlæg

Læs mere om Siedle Nordic A/S


SWEDOOR – Sikkerhedsyderdøre lanceres som designdøre
De nye sikkerhedsyderdøre fra SWEDOOR, som netop er blevet lanceret, hæver barren for dette dørmarked markant. I mange år har man stort set kun haft ståldøre at vælge i mellem, men de nye yderdøre i sikkerhedsklassen RC3 fås i en stor del af SWEDOORs populære designmodeller i træ, samtidig med at dørene fuldt ud lever op til EU-kravene. Denne kombination af sikkerhed og design er således et kærkomment tilbud på dørmarkedet.

Markedet for sikkerhedsyderdøre har i mange år været præget af ståldøre, hvilket sjældent matcher den nordiske boligindretning og kun tilbyder meget få designmuligheder. Derfor har dørproducenten JELD-WEN, som står bag dørbrand'et SWEDOOR, nu udviklet nye sikkerhedsyderdøre i EU-klassen EN 1627 RC3.

En stor del af dørproducentens yderdøre i ADVANCE-LINE-serien, inkl. dørmodeller med glasruder, fås nu som sikkerhedsyderdøre. Boligejere behøver således ikke længere gå på kompromis med indretningsstil og æstetik for at få den sikkerhed, en yderdør i RC3-klassen tilbyder.

Højere EU-standard

En specifik sikkerhedsklasse er udtryk for, hvor modstandsdygtig døren og materialet er mod indbrud, vandalisme osv. EU-sikkerhedsklassen EN 1627 RC3 er en af de højere, når det kommer til yderdøre til private boliger. Den betyder, at yderdøren står imod indbrudsforsøg i mindst 5 minutter, hvor tyven aktivt bruger fx et koben til at bearbejde døren. Undersøgelser viser, at en tyv nødigt vil bruge mere end 3 minutter på at bryde ind i et hus, før han går videre.

Sikkerhedsyderdøren har adskillige patenterede produkt- og materialeløsninger, bl.a. på karmindfatning, sikkerhedsglas og speciel dørbladskonstruktion, hvor materialet "fjedrer" i stedet for at gå i stykker. Derudover har døren også forstærket slutblik, 3-punktslås, låsecylinder (tilvalg), hængsler m.m. Uddybende teknisk information fås på SWEDOORs hjemmeside.

Stor isoleringsevne

Som en ekstra detalje for den energibevidste boligejer giver SWEDOORs sikkerhedsyderdør også en forbedret isoleringsevne end markedets traditionelle sikkerhedsyderdøre i stål, fordi den træbaserede sandwichkonstruktion har en markant højere isoleringsfaktor end stål.

De nye sikkerhedsyderdøre er desuden velegnede som altan- og terrassedøre for at give boligejere mulighed for sikkerhedsyderdøre det sted, hvor indbrud også ofte sker. Dørene er netop lanceret i efteråret 2015


Stop tyven uden at sætte byggestilen over styr
Effektiv indbrudssikring med sikkerhedsgodkendte døre kræver ikke, at arkitekten går på kompromis med byggestil eller æstetik. Dørvirksomheden Vahle tilbyder således sikkerhedsgodkendte glatte døre og fyldingsdøre i massivt træ, der kompromisløst skræddersys til det enkelte projekt.

Det kan i mange tilfælde være en udfordring for arkitekten at balancere funktionskrav med hensynene til projektets byggestil og æstetik. Det gælder ikke mindst inden for indbrudssikring, hvor det f.eks. sjældent er muligt at finde sikkerhedsgodkendte entré-, facade- og indvendige døre, som matcher resten af arkitekturen. Udfordringen opstår ikke kun i forbindelse med private boligbyggerier, men også når f.eks. fredede bygninger som domhuse, rådhuse og ministerier skal renoveres eller forbedres.

Sikring med styr på byggestilen
- Vi hører ofte fra arkitekter, som har store udfordringer med at finde sikkerhedsdøre, der ikke kræver, at de går på kompromis med arkitekturen i større eller mindre omfang. Men udfordringen kan omvendt også være, at visuelle kriterier i forbindelse med en fredet eller bevaringsværdig bygning gør, at det bliver svært at opfylde nutidens sikkerhedskrav, fortæller salgschef Bo Elkjær Vejen fra Vahle, som er blandt landets førende leverandører af projekttilpassede massive trædøre til bl.a. fredede og bevaringsværdige bygninger. Han fortsætter:
- Ingen bryder sig om at ankomme gennem en dør, der ligner indgangen til en bankboks eller en bunker. Derfor har vi gennem de senere år udviklet en række konstruktionsteknikker, som gør det muligt at fremstille glatte døre og fyldingsdøre, der kan sikkerheds- og brandgodkendes, ligesom de i øvrigt opfylder krav om lydisolering. Dermed er det muligt at kombinere en hvilken som helst byggestil med nutidens høje funktionskrav. 

Dørenes kvalitetsrige fremstillingsproces betyder, at Vahles funktionsdøre ikke er til at skelne med det blotte øje fra virksomhedens 'almindelige' døre. Forstærkningerne er således skjult i de massive dørblade og karme. De massive konstruktioner muliggør desuden, at Vahle kan montere hængsler og dørpumper, så de ikke er synlige, når døren er lukket. Derudover kan funktionsdørene designes i overhøjder op til 2,76 m, så de tilfører en ekstra dimension til f.eks. et indgangsparti. 

Modstår op til 1,8 tons tryk
Vahles sikkerhedsdøre, der bl.a. anvendes til indbrudssikring i private hjem, ministerier og på rådhuse, er testet og godkendt på Teknologisk Institut efter den internationale standard EN 1627 klasse 3. Det betyder, at dørene bl.a. kan modstå et tryk på op til 1,8 tons og kan holde til at blive bearbejdet med tungt håndværktøj i mindst 5 minutter uden at give efter.

Sikkerhedsdørenes styrke kunne i øvrigt opleves live torsdag d. 5. februar i TV2-programmet Station 2, hvor det tog hele 7 minutter for en inviteret tidligere indbrudstyv at brække Vahle-døren op - og dét endda med langt tungere værktøj, end der normalt anvendes ved den standardiserede test på Teknologisk Institut. 
- Vi giver arkitekten fuld frihed til at projektere med samme arkitektoniske helhed i dørene, som dermed komplementerer resten af byggeriet, uanset funktionskrav. Det indebærer også, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af de tekniske løsninger. Som man jo kunne se i programmet, var vores dør faktisk i stand til at holde tyven ude i 40 pct. længere tid, end standarden kræver, understreger Bo Elkjær Vejen. 

Dørene fra Vahle kan derudover leveres med brandgodkendelse efter enten danske eller europæiske godkendelser, som er henholdsvis BD30- og BD60-standard eller EI30- og EI60-standard, ligesom de kan fremstilles, så de isolerer mod lydniveauer op til 35 dB.