Ståldøre

Ståldøre - Ved "dør" forstås en eller to dørplader med alt udstyr(beslag, håndtag mm) inkl. en dørkarm med alt udstyr og fugen mod samt fastgørelsen til de omgivende bygningsdele.

Leverandører af og viden om ståldøre:


Door System A/S

Doorsystem

Hovvejen 148
8361 Hasselager
Tlf.: 8692 1171
E-mail: info@doorsystem.dk

www.doorsystem.dk

Kompetencer: BranddøreHurtigporte, Rulleporte, Skydedøre

Læs mere om Door System A/S


MX Door ApS

Messevej 12
9600 Års
Tlf.: 97 99 17 00
E-mail: info@mxdoor.dk

www.mxdoor.dk

Kompetencer: Branddøre, brandskydeporte, sikkerhedsdøre, brandporte, ståldøre, glaspartier, rammedøre, ledhejseporte, brandjalousier, vertikale brandporte, brandgardiner

Læs mere om MX Door ApS


STARK – Ståldøre uden kompromisser
Swedoor har lanceret en ny serie af ståldøre og stålrammedøre til indvendig og udvendig brug.
Dørene er udviklet til professionel brug i byggeriet og industrien. Med den nye serie har Swedoor for alvor gjort op med tidligere tiders grove døre, hvor design måtte vige for funktionalitet og robusthed. Ståldørserien giver dermed bygherre stor designmæssig frihed uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Dørseriens finish er fuldt på højde med den, du kender fra almindelige, indvendige døre. Både de udvendige og indvendige dørløsninger kan kombineres på mange forskellige måder, så udtrykket passer til bygningen. Glasudskæringer og forskellige overflader kan fx også tilvælges. Slut med flere leverandører En klar fordel ved den nye dørserie er, at du fremover slipper for puslespillet med opfølgning, levering og montage, når du anvender løsninger fra flere forskellige leverandører. Med tilføjelsen af den nye dørserie til Swedoors sortiment, kan du i din lokale STARK få alt, hvad du skal bruge i dørløsninger, fra én leverandør. Her får du et overblik over de vigtigste funktionaliteter ved Swedoors nye serie af ståldørsløsninger. Udvendige ståldøre De udvendige ståldøre er designet til barske udfordringer. Det har været vigtigt for Swedoor at skabe nogle døre, der imødekommer alle byggebranchen og industriens sikkerhedskrav til bl.a. brand, lyd og funktion uden at gå på kompromis med design og æstetik. Resultatet er denne dørserie, der er tiltænkt byggebranchen og industrien: Perfekt til P-huse, hoteller, lagerbygninger og sygehuse. Dørserien kan kendetegnes ved sin stålkonstruktion, som – udover at have gode lyddæmpende egenskaber – er udstyret med en brandhæmmende kerne. Testet og certificeret efter Europæisk standard. Det klassificerede sortiment omfatter El230 og El260, samt med røgtæthedsklassifikationerne middelvarm og kold røg (Sa og Sm (S200)). Indvendige stålrammedøre og -partier De indvendige stålrammedøre og -partier er, som de udvendige ståldøre, udviklet til at blive brugt i hektiske miljøer, der stiller store krav til dørenes sikkerhed, rengøringsvenlighed og hårdførhed. De hører til blandt de mest brandsikre dørløsninger på markedet. Dørløsningernes særlige kendetegn: Særdeles velegnede til barske miljøer, og kan anvendes i alt fra sygehuse, institutioner og produktionsvirksomheder til lufthavne og indkøbscentre. Stålpartierne er DS-certificerede, så de lever op til de danske krav for brandsikkerhed. Udviklet til både isolerende og ikke-isolerende brandsikring. Fås også i galvaniseret, rustfrit og rustfrit syrefast stål, hvis der er behov for en højere korrosionsklasse.

SWEDOOR – Ny ståldør kombinerer robusthed med lækkert design
Styrke og robusthed behøver ikke gå ud over design og æstetik

Derfor lancerer SWEDOOR nu en ny serie af ståldøre, der både opfylder branchens strenge krav til brand, lyd og hårdførhed, samtidig med at døren leveres i et elegant design.

Holdbarhed og styrke kombineret med brand og lydkrav får stadig en mere fremtrædende rolle, når der skal vælges døre til professionelt brug som fx i byggebranchen og industrien generelt. Derfor lancerer JELD-WEN, der markedsføres som SWEDOOR i Danmark, nu en ny ståldørserie, som både opfylder en lang række brand-, lyd- og funktionskrav og samtidig tager sig godt ud.

Dørserien udmærker sig ved sin stærke stålkonstruktion, der både har en kerne af effektivt brandhæmmende isolering og samtidig bidrager til en markant lyddæmpende effekt. Således er ståldøren testet og certificeret efter Europæisk standard og klassificeres som EI230 og EI260. Dørene tilbydes også med røgtæthedsklassifikationerne Sa og Sm (S₂₀₀), som kan forhindre både gennemtrængningen af kold og middel varm røg.

Døre uden kompromis
Typisk kender man ståldøren for sin praktiske funktion og sit robuste, tunge look med svejsninger. Men SWEDOORs nye ståldørserie udmærker sig ved, at funktionaliteterne er pakket ind i et lækkert design. Serien fås i flere forskellige overflader, hvor mulighederne spænder fra almindelig malede overflader til det minimalistiske og rustfrie look. Dørserien kan ligeledes tilbydes med flere forskellige glasudskæringer, hvor der er et stort udvalg både til de klassificerede- og uklassificerede døre.

Med de adskillige kombinationer og den lange levetid er ståldøren perfekt egnet i udsatte områder med meget aktivitet som fx P-huse, hoteller, lagerbygninger, kontorbygninger og ikke mindst sygehuse, hvor løsninger som denne er helt oplagt.