Dræning

Vidste du, at i Danmark er ca. 50% af landbrugsarealet drænet, hvilket svarer til cirka. 1,4 mio. ha. I Jylland er cirka 40 procent af landbrugsarealerne drænede, mens cirka 80 procent af øernes landbrugsarealer er drænede.

Leverandører af og viden om dræning:


Aquastop.nu

Strøvej 77
3320 Skævinge
Tlf.: 4828 4711
E-mail: info@aquastop.nu

www.aquastop.nu

Kompetencer: Dykpumper, Klimatilpasning, Skybrudssikring, Stormflodssikring, Vandbarrierer

Læs mere om Aquastop.nu


Polysan A/S

Industrivej 17
5672 Broby
Tlf.: 62 66 12 21
E-mail: polysan@polysan.dk

www.polysan.dk

Kompetencer: Afløbsrender, Afløbsskåle, Afløbsriste, Afløbssystemer, Drænrør, Beton, Betonelementer, Skybrudssikring, Sokkelaffugtere, Undendørs trapper, Afvandingsløsninger, Skybrudsrender, Indgangspartiskåle, Polymerbetonprodukter, Sålbænke, Murafdækning, Sokkelaffugtere, skorstensafdækninger, Gesims, Linjedræn

Læs mere om Polysan A/S


Rudersdal Udlejning ApS

Klintehøj Vænge 17
3460 Birkerød
Tlf.: 20 25 35 42
E-mail: rud-udlej@mail.dk

web

Kompetencer: Materieludlejning, mandskabsudlejning, entreprenørmaskiner, minigraver, gravemaskiner, gummiged, motorbør, dumpere, betonarbejde, gartnerarbejde, værktøjsudlejning, vognmandskørsel

Læs mere om Rudersdal Udlejning ApS


Uretek

Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Tlf.: +45 70203301
E-mail: info@uretek.dk

www.uretek.dk

Kompetencer: Borede fundamenter, Efterfundering, Fundering, Punktfundering, Skruefundamenter, Bæredygtigt byggeri, Geoteknik, Industrigulve, Jordbundsundersøgelser, Jordarbejde, Jordboring, Punktfundering

Læs mere om Uretek


ACO Linjedræn


05.aug 2023


ACO er en familieejet virksomhed. Selve firmanavnet ACO stammer fra 1946, og tre generationer af Ahlmannfamilien har sidenhen været med til at drive virksomheden.

Det første trin i regnvandshåndtering er: opsamling og opmagasinering

Overfladevandet og/eller væskerne, der skal behandles, transporteres hurtigt og så fuldstændigt som muligt fra overfladen til afløbssystemet. Denne del af ACO-systemkæde garanterer beskyttelse, sikkerhed og pålidelighed for mennesker, bygninger og trafik.

Find linjedrænene her


DUTRA INTRODUCERER: STAR-DRAIN, ET PVC AFVANDINGSSYSTEM
DUTRA udvider vores bygge- & anlægssortiment, men den nye afløbsrende Star-Drain i plast.

STAR-Drain er et enkelt og diskret afvandingsrendesystem med afløbselementer i høj kvalitet af ekstruderet PVC. Renderne er nemme at lægge – også for selvbyggere. Elementerne leveres i længder af 1 meter som er nemme at samle med praktiske samlestykker, som limes og klikkes på renden fra undersiden. Ligeledes er det let at afkorte længden af rendeelementerne i passende længder ved brug af en nedstryger eller en vinkelsliber.

Renderne monteres med isat overliggende rist af enten sort eller naturgrå aluminium, samt cortenstål. Den overlæggende rist stabiliserer renden og skaber en pæn overgang fra rende til den omgivende belægning.

STAR–Drain fås i bredde x højde mål: 65x100 mm 100x50 mm og 100x100 mm.

Til STAR-Drain rendesystem fås et fuldt tilbehørsprogram med samlestykker, endevægge, hjørnestykker samt T-elementer. Rendeafløb etableres enten som lodret udløb i bunden af renden eller i endevægge med vandret udløb.

STAR–Drain er klassificeret til belastningsklasse A15. Trafikerede områder, der udelukkende benyttes af fodgængere, cyklister og tilsvarende.

Du kan se hele STAR-Drain serien her: STAR-DRAIN PRODUKTSIDE