Faldunderlag

Faldunderlag kan f.eks. være et velplejet græstæppe ved en faldhøjde 60 cm til 100 cm. Faldunderlag benyttes både inden og udendørs på legepladser, naturlegepladser, i tumlerum, legelande og klatrecentre

Leverandører af og viden om Faldunderlag:


AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Kompetencer: Teknisk gummi, gummidug og plader, pakninger, måtter, profiler og tætningslister, vibrationsdæmpning, plast og skum, støbte emner, gulve og underlag, staldprodukter, lim og klæb, afskærmning, beskyttelse, vulkanisering, fendere, industrislanger

Læs mere om AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S


D-S Sikkerhedsudstyr A/S

Menstrupvaenge 10
4700 Næstved
Tlf.: 55 44 66 44
E-mail: info@d-s.dk

www.d-s.dk

Kompetencer: Sikkerhedsudstyr, VARMEX brandfast beklædning, faldsikringsudstyr, rækværk og tagsikring, olie og kemikaliespild, brand og redning, desinfektion og hudpleje, førstehjælp, skilte og og afmærkning, løfteudstyr, rengøring, instrumenter, lockout og tagout, opbevaring, fleksible forbindelser, outlet

Læs mere om D-S Sikkerhedsudstyr A/S


Laiderz

Fuglebækvej 2A, 1. th.
2770 Kastrup
Tlf.: 32 51 07 00​
E-mail: info@laiderz.dk

www.laiderz.dk

Kompetencer: Faldunderlag, kunstgræs, sportsbelægninger, tribunestole, multihaller, tribuner

Læs mere om Laiderz


Safefloor ApS

Bjødstrupvej 10
8410 Rønde
Tlf.: 86 15 19 25
E-mail: info@safefloor.dk

web

Kompetencer: Måtter, faldunderlag, legepladsudstyr

Læs mere om Safefloor ApS


LAIDERZ – FALDUNDERLAG TIL LEGEPLADSER OG MULTIHALLER​
Hos Laiderz leverer vi faldunderlag til mange forskellige kunder i flere forskellige sammenhænge i København og Amager samt resten af landet. Det kan nemlig bruges i mange forskellige sammenhænge, herunder blandt andet til: interaktive legepladser, skolelegepladser, byfornyelser og multihaller.

FORDELENE VED AT ANVENDE FALDUNDERLAG

Der er mange forskellige fordele ved at anvende faldunderlag, for eksempel på en legeplads. 

​En af fordelene er, at et faldunderlag først og fremmest er et sikkert underlag, som gør, at både børn og voksne kan føle sig mere trygge, da de ikke risikerer at slå sig, hvis de falder.​​

​En anden fordel er, at underlaget typisk findes i flere forskellige og flotte farver, som skaber glæde.

​Det kan også være en praktisk løsning, hvis det ligger på et område, som er udsat for meget aktivitet, eller hvis det for eksempel anvendes i en multihal, hvor der er behov for et sikkert underlag med en høj

KONTAKT OS OG HØR MERE OM DINE MULIGHEDER

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder for et faldunderlag på for eksempel en legeplads eller i en multihal, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information. Du kan ringe til os på telefon +45 32 51 07 00 , ligesom du også er velkommen til at skrive til vores e-mail info@laiderz.dk.​


Altro – Faldrisiko kan reduceres til en ud af en million
Faldulykker blandt ældre er hvert år årsag til hundredvis af dødsfald og tusindvis af indlæggelser

Tests fra Altro viser, at den rette gulvbelægning kan reducere risikoen for at glide på fx våde badeværelsesgulve fra mere end en ud af tyve til en ud af en million.

Tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at der hvert år dør 600 danskere over 65 år efter fald, mens 13.000 ældre danskere indlægges efter faldulykker. Der er derfor god grund til at tænke i forebyggelse i plejesektoren, ikke mindst i de områder inden døre, som forbindes med meget høj risiko for at glide, snuble eller falde.

Det drejer sig fx om brusekabiner og våde miljøer, hvor vand og shampoo på gulvene kan øge risikoen for en faldulykke markant. Men også køkkener, hvor der dagligt tilberedes og håndteres fødevarer, er højrisikoområder på grund af spild af olie og andre ingredienser på gulvet.

Fra en ud af tyve til en ud af en million
Gulvproducenten Altro har gennem årtier testet gulvbelægningers evne til at forhindre, at man glider på dem, og herfra er dommen klar: Vælger man ikke en gulvbelægning med den rette skridsikkerhed i forhold til området, venter man bare på, at der sker en ulykke.

- Vores tests viser, at risikoen for at glide på et gulv, hvor der fx er spildt mælk eller shampoo, kan være mere end en ud af tyve. Og det gælder ikke kun for almindelige glatte vinylgulve, men også for flere såkaldt skridsikre gulve, fortæller nordisk salgschef i Altro Michael Persson og fortsætter:

- Vores tests viser imidlertid også, at man med den rette gulvtype kan reducere risikoen for faldulykker markant: Fra en ud af tyve til en ud af en million. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at man i pleje- og hospitalssektoren tjekker gulvenes egenskaber og dokumentation og vælger de rette gulvtyper fra starten, så beboere, patienter og personale kan færdes trygt og sikkert.

Dokumentation for vedvarende skridsikkerhed
De gulvtests, som udføres af Altro, omfatter den rampetest, som de danske myndigheders krav til skridsikre gulvbelægninger bygger på, samt testen kendt som pendultesten. Rampetesten kan dog kun udføres på helt nye gulvprodukter og giver udelukkende et mål for gulvets skridhæmmende egenskaber, når det er helt fabriksnyt.

Derimod kan pendultesten også anvendes på gulve, der allerede er installeret og har været i brug i flere år. Den er derfor et afgørende supplement til rampetesten, da man via pendultesten kan få sikkerhed for, om gulvene fortsætter med at yde den beskyttelse, de er indkøb til, understreger Michael Persson.

- Testresultaterne viser, at visse typer vinylgulve med et overfladisk lag af hårdkornspartikler mister skridsikkerheden allerede efter få måneder. Det er alvorligt, for det betyder jo, at man ikke bliver beskyttet, når gulvet først er taget i brug. Man bør derfor altid tjekke, at de gulve, man vælger for at sikre sig mod faldulykker, faktisk leverer den nødvendige vedvarende skridsikkerhed gennem hele levetiden.