Gummifliser

   

Gummifliser

Gummifliser er designede til opfyldelse af behovet for stød- og lyddæmpende, robuste, komfortable og skridsikre gummibelægninger i nutidens fitnesscentre og crossfit-bokse.

Gummifliser er fliser lavet af genbrugs- eller nyt gummi, der normalt bruges som belægning til forskellige formål. De er ofte anvendt til både indendørs og udendørs brug på grund af deres holdbarhed, skridsikre egenskaber og stødabsorberende egenskaber.

Leverandører af Gummifliser:

AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Se hele vores produktprogram og profil her

ErgoFloor A/S

ergofloor

Viborgvej 9
7160 Tørring
Telf.: 76 90 20 01
E-mail: ergofloor@ergofloor.dk

www.ergofloor.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Laiderz

Fuglebækvej 2A, 1. th.
2770 Kastrup
Tlf.: 32 51 07 00​
E-mail: info@laiderz.dk

www.laiderz.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Tlf.: 97 82 20 33

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Rubberproff ApS

Voergaardsvej 17
9330 Dronninglund
Tlf: 32 26 80 26
E-mail: info@rubberproff.dk

www.rubberproff.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Safefloor ApS

Bjødstrupvej 10
8410 Rønde
Tlf.: 86 15 19 25
E-mail: info@safefloor.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Nogle almindelige anvendelser af fliserne:

  1. Legepladser: Fliserne bruges ofte som en sikker belægning på legepladser for at reducere risikoen for skader i tilfælde af fald.
  2. Fitnesscentre: I fitnesscentre og træningsfaciliteter bruges fliserne ofte under træningsudstyr eller som en generel gulvbelægning for at absorbere stød og reducere slid.
  3. Skoler og daginstitutioner: På grund af deres sikkerhedsfordele bruges fliserne også på skolegårde og i børnehaver.
  4. Kontorbygninger: Nogle kontorbygninger bruger gummifliser i højtrafikområder som et slidstærkt alternativ til traditionelle gulvbelægninger.
  5. Industrielle miljøer: I industrielle indstillinger, hvor der er behov for et slidstærkt, skridsikkert og stødabsorberende gulv, kan fliserne også være nyttige.

Generelt set er fliserne en alsidig løsning, der kan tilpasses mange forskellige behov på grund af deres holdbarhed og fleksibilitet.


Gulve af genbrugsgummi er et hit i fitnesscentre


04.apr 2024


Gulve af genbrugsgummi er et hit i fitnesscentre

Den danske virksomhed ErgoFloor har succes med at producere og levere gummigulve til bl.a. fitnesscentre, legepladser og stalde. Gulvene er slidstærke, lyddæmpende og kan holde til alt – selv en stejlende hest eller en 200 kg vægtstang, der tabes på gulvet.

Man skal ikke opholde sig længe i et fitnesscenter for at opdage, at gulvbelægningen betyder en hel del for oplevelsen. Et hårdt gulv reflekterer lyde og skaber et højt støjniveau, så det er en fordel at lægge et blødt gulv, der absorberer lydene – og til det formål er gummi oplagt. En af eksperterne på området er danske ErgoFloor, der har specialiseret sig i at fremstille fliser af genbrugsgummi, der anvendes til bl.a. fitnesscentre, legepladser og hestestalde.

“Vi leverer nøglefærdige projekter, og da vi både producerer, beregner, leverer og monterer selv, har vi styr på kvaliteten hele vejen igennem. Vores Ergo-Tiles gummifliser er særligt velegnede til fitnesscentre, fordi de beskytter betongulvet nedenunder og samtidig kan tåle hvad som helst – og kan vaskes med almindelig gulvsæbe,” forklarer salgschef Ole B. Sørensen.

Fit & Sund i Holbæk valgte ErgoTiles

Da det nye Fit & Sund i Holbæk skulle indrette 1.500 m2 i den gamle kasernes ridehus, valgte man ErgoFloor til at levere og montere dels ErgoTiles, dels designer-vinylgulve til velkomstområdet. Processen skulle gå hurtigt, og Ole B. Sørensen fremhæver, at det gode samarbejde mellem MedicSport, Sport & Fitness, Beni Byg Aps og Ergofloor A/S muliggjorde det stramme tidsforløb. “Vi havde et team af kompetente personer, der var i stand til at træffe hurtige beslutninger, og derfor nåede vi det til tiden.”

De omtalte Ergo-Tiles produceres på ErgoFloors fabrik i Vietnam, hvor gamle bildæk bliver granuleret og genbrugt. Det sker dels ud fra et bæredygtighedsprincip, dels giver det et ultrastærkt gulv. “Hvis man laver det ordentligt, bliver genbrugsgummi stærkere end nyt gummi. Vi tester løbende vores produkter og har styr på både epd’er og kvaliteten, hvilket gør vores produkter eftertragtede – også på verdensplan. Inden for genbrugsgummi er der forskellige kvaliteter, og man kan ikke altid se forskellen med det blotte øje – men hvis der er sparet i produktionen, risikerer man ganske enkelt, at gulvet falder fra hinanden,” siger Ole B. Sørensen.

Undgå naboklager

For en del fitnesscentre i bymiljøer er der de senere år opstået et nyt problem, nemlig naboklager pga. vibrationsvandringer. En bygning med fitnesscenter i kælderen kan nemlig forårsage lydgener helt op på 4. sal, og hvad gør man så for at gøre alle glade?

“Vi har netop fået et nyt produkt på hylderne – vibrationsdæmpende skumplader. Vi undersøger lokalerne med vores lydteknikere og finder en løsning, hvor skumpladerne lægges oven på betongulvet, hvorefter man kan lægge enten trægulv, gummifliser eller noget helt tredje på toppen,” siger Ole B. Sørensen.


ErgoFloor – Produktudvikling i Østen
ErgoFloor – Produktudvikling i Østen

I disse dage er ErgoFloors direktører Uffe Mølgaard og Michael Moric rejst til vores fabrik i Vietnam, hvor de kombinerer produktudvikling, medarbjeder teambuilding og kundemøder.

Deres fokus er bl.a. udvikling af gummifliser med kunstgræs overflade og optimering af 50 mm gummiflise med impact bund.

Vil du gerne høre mere om vor egne fabrikantvarer, der produceres i Vietnam, så kontakt os endelig på tlf. 75 90 20 01 eller besøg vores hjemmeside www.ergofloor.dk


Faldhøjde på gummifliser – Rubberproff
Gummifliser fra Rubberproff

Når du anlægger en legeplads, hvad end den er offentlig eller privat, er det vigtigt at sørge for, at sikkerheden er i top. På den måde er vi sikre på, at børn og barnlige sjæle kan kombinere sikker leg med sjov og spas.

Når du er på udkig efter gummifliser, er det derfor vigtigt, at du tager højde for, hvilken faldhøjde de er godkendt til. På oversigten neden for kan du se, hvilken tykkelse fliser, du skal vælge til en bestemt højde.

Hvordan vælger jeg den rette flise?

Når du skal vælge den rette flise til dit behov, skal du måle op på det sted, hvor barnet kan falde fra:
Hvor langt er der fra plateauet til jorden? Den højde er den højde, du skal bruge, når du skal vælge, hvor tyk en flise, du skal bruge. F.eks. hvis der er 1,5 meter fra plateau til jorden, skal du bruge en flise, der er 45 mm tyk.

Hvis du ser på figur 2, er der et H, som er det, du skal måle, når du måler faldhøjden. Det gælder ALLE de steder, børn kan falde ned fra, så også de tre andre aktiviteter i legestativet. 

Derudover skal du også tage højde for gyngestativer. Børn kan også falde ned fra en gynge – ofte hopper de, men der skal sikkerheden være lige så stor som på et legestativ. 

På et gyngestativ skal du måle gyngen fra en 60° vinkel og måle fra sædet til jorden i forhold til hvilken gummiflise du skal have, som du ser på figur 3.

Derefter tager du den højde, du har målt og sammenligner den med skemaet i figur 1. Hvis den måler 1 meter, vil vi anbefale, at du tager en flise, der har en tykkelse på 45 mm. På den måde er du sikker på, at børn og barnlige sjæle er bedst beskyttet, når de leget på legepladsen.

Se vores udvalg af gummifliser herCookie-indstillinger