Fliser

Fliser fås i forskellige materialer, beton, gummi, plast og tæppefiler. Fliser lægges for at få et pænt og jævnt underlag

Leverandører af og viden om Fliser:

 


NS Entreprise

Stenbæksgårdsvej 106
3460 Fredensborg
Jylland:
Redstedsgade 19 A
6400 Sønderborg
E-mail:mail@nsentreprise.dk
Tlf.: 26 20 86 84

www.nsentreprise.dk

Kompetencer: Spærrebomme, bomme, skydeporte, drejeporte, pullerter, søjler og standhuse, hegn, personsluser, hegn til indhegning, personkarruseller, terrorsikring

Læs mere om NS Entreprise


Rudersdal Udlejning ApS

Klintehøj Vænge 17
3460 Birkerød
Tlf.: 20 25 35 42
E-mail: rud-udlej@mail.dk

web

Kompetencer: Materieludlejning, mandskabsudlejning, entreprenørmaskiner, minigraver, gravemaskiner, gummiged, motorbør, dumpere, betonarbejde, gartnerarbejde, værktøjsudlejning, vognmandskørsel

Læs mere om Rudersdal Udlejning ApS


Safefloor ApS

Bjødstrupvej 10
8410 Rønde
Tlf.: 86 15 19 25
E-mail: info@safefloor.dk

web

Kompetencer: Måtter, faldunderlag, legepladsudstyr

Læs mere om Safefloor ApS


Vesti Olsen A/S


Bukkerupvej 92
4340 Tølløse
Tlf.: 59 18 00 22
E-mail: mail@vesti-olsen.dk

www.vesti-olsen.dk

Kompetencer: Vi bygger primært i hoved-, og totalentreprise – og vi bygger i HELE Danmark

Halbyggeri, industribyggeri, stålhaller, værkstedsbyggeri, bilhuse, kontorbyggeri, domicilbyggeri, institutionsbyggeri, landbrugsbyggeri, ridehaller og ride stalde.

Læs mere om Vesti Olsen A/SAlfix lancerer Danmarks første Svanemærkede fliseklæber
Danske Alfix er nu klar med en ny CO2-reduceret fliseklæber, der som den første i Danmark er Svanemærket. Ved hjælp af en innovativ råvareteknologi har Alfix ProFix Plus et CO2-aftryk, der er reduceret med 27 pct. sammenlignet med den velkendte Alfix ProFix fliseklæber. Samtidig sikrer en ny teknik en markant støvreduktion og dermed et optimeret arbejdsmiljø. 

Med den nye Svanemærkede fliseklæber Alfix ProFix Plus bidrager danske Alfix til et mere bæredygtigt byggeri takket være den nedsatte CO2-udledning samt en ny og mere miljøvenlig emballage.

Bæredygtig fra inderst til yderst

I lignende cementbaserede byggematerialer står råvarematerialet for 98 pct. af det samlede CO2- aftryk, og der er derfor klare miljømæssige fordele at hente ved at gentænke valget af råstoffer.

Ud over CO2-reduceret cement er Alfix ProFix Plus fremstillet af bio-baseret polymerkunststof og naturskabt letfyldstof, der giver en lang rækkeevne. En pose med 18 kg har samme rækkeevne som en traditionel pose fliseklæber med 25 kg. Herudover leveres Alfix ProFix Plus i en miljøvenlig emballage med en ny type pose, der er baseret på FSC-certificeret papir, ligesom inderfolien består af 100 pct. genanvendt plast. Dette reducerer CO2-udledningen fra emballagen med 90 pct. i forhold til den nuværende Alfix-pose.

- Vi har tænkt et forbedret ressourceforbrug ind i hele arbejdet med vores nye fliseklæber, der er et mere bæredygtigt alternativ fra inderst til yderst. Alfix ProFix Plus er desuden blevet tildelt Svanemærket og EMICODE EC1 PLUS-mærket, hvilket dokumenterer en minimal effekt på indeklimaet samt velegnethed til brug i DGNB-certificeret byggeri.

Det forklarer Kim Mathiasen, der er Innovationsleder hos Alfix. Han fortsætter:

- Alfix ProFix Plus rummer en lang række mere bæredygtige egenskaber, der kan bidrage til at reducere den fremtidige bygningsmasses klimamæssige aftryk. Af samme årsag er løsningen blevet nomineret til Byggeriets Klimapris 2022. Dette ser vi som en stor anerkendelse, da denne pris som bekendt uddeles til byggematerialer med en dokumenteret og markant CO2-reduceret effekt.

Ny teknik sikrer støvreduktion

Den nye fliseklæber er støvreduceret, hvilket sikrer et forbedret arbejdsmiljø. Støvreduktionen opnås her med en ny teknik, som reducerer forbruget af den ellers anvendte olie med mere end 90 pct.

Selvom Alfix ProFix Plus har et nedsat CO2-aftryk på mere end en fjerdedel sammenlignet med Alfix ProFix, rummer løsningen de samme solide tekniske egenskaber. Den største forskel er farven på produktet, der skyldes den anvendte CO2-reducerede cement, fortæller Kim Mathiasen:  

- De stærke tekniske egenskaber, som Alfix ProFix er kendt for, er bevaret i den nye plus-version. Du får en effektiv og alsidig løsning, der både er godkendt til vådrum og egnet til gulvvarme. Den let flydende konsistens sikrer god bearbejdning, og ligesom Alfix ProFix er den også under de fleste forhold gangbar dagen efter. Den er nem at påføre og har desuden en lang åbentid, der gør den optimal at arbejde med inde såvel som ude.

Alfix ProFix Plus er velegnet til gulv og væg, storformat- og porcellanatofliser, og den har et lavt forbrug pr. kvadratmeter samt en lagtykkelse på op til 10 mm.


Norton Clipper lancerer en manuel fliseskærer
Norton Clipper, som tilbyder et komplet sortiment til skæring, boring og slibning i byggebranchen, lancerer en ny serie af manuelle fliseskærere.

De tre nye manuelle fliseskærere er specielt designet til lige- og diagonalskæring af fliser i keramik og natursten. Alle modeller har hårdmetal skærehjul monteret, som giver styrke og holdbarhed ved brug. Den største fliseskærer i serien. Norton Clipper CTM 1200, har en skærelængde på 1200 mm til store tykke fliser. Den mindste fliseskærer vejer kun 11,4 kg, så den er nem at bære og tranportere og byder på en god skæredybde. Alle tre fliseskærere er nemme at bruge og giver et yderst fint resultat med en ren, lige skæring.

Norton Clippers lange erfaring med maskiner og klinger betyder at fliselæggere og gulvspecialister kan stole på værktøjets ydeevne og værdi i en lang række forskellige løsninger til skæring og klargøring af væg og gulvfliser.

Tilføjelsen af de manuelle fliseskærere komplementerer Norton Clippers etablerede udvalg af skæreborde, fliseskærer, bor, diamantklinger og slibeløsninger til byggeri.

- Vores vision er, at blive det oplagte valg for professionelle brugere af bygge- og anlægsprodukter og tilbyde løsninger inden for alle anvendelsesområder. Den nye serie af manuelle fliseskærere betyder, at vi kan tilbyde fliselæggere og gulvspecialister flere løsninger til brug på stedet ud over vores nuværende sortiment af diamantklinger og elektriske fliseskærere til skæring af keramiske fliser og porcelenato. Dette nye sortiment giver brugeren en fleksibel løsning med hensyn til skæreevne og manøvredygtighed på stedet, siger Benjamin Drianno, ansvarlig for bygge og anlægsprodukter EMEA hos Saint-Gobain Abrasives.

Introduktion til serien:

PRODUKTDATACTM 640CTM 935CTM 1200
Max. skærelængde (mm)6409351200
Max. diagonalt snit (mm)450 x 450660 x 660840 x 840
Skæredybde min-max (mm)3 - 153 - 153 - 20
Vægt (kg)11,4014,2530,95

Besøg www.nortonabrasives.com eller kontakt din lokale Norton Clipper-repræsentant for yderligere information vedrørende de manuelle fliseskærere fra Norton Clipper.