Glasvægge

Glasvægge

Glas og glasvægge er det oplagte valg, hvis du vil sikre dig lyse og luftige rum i virksomheden eller derhjemme. Lyset har mulighed for at strømme frit gennem lokalet. Ved glasvægge skal du ikke være bekymret for støj, da glasset har en støjdæmpende effekt. Glasvægge kan tilpasses efter behov og designpræferencer og kan være en elegant og funktionel løsning til en række forskellige bygningsprojekter.

Leverandører af Glasvægge:

Aabo Akustik & Handel ApS

Ejbytoften 5
2600 Glostrup
Tlf.: 43 63 03 77
E-mail: fba@aaboakustik.dk

www.aaboakustik.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

HSHansen a/s

Bredgade 4
6940 Lem
Tlf.: 96 75 11 00
E-mail: salg@hsh.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

MX Door ApS

Messevej 12
9600 Års
Tlf.: 97 99 17 00
E-mail: info@mxdoor.dk

www.mxdoor.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Mirit Glas A/S

mirit

Marielundvej 37D
DK 2730 Herlev
Tlf. +45 44 94 44 49
E-mail: post@mirit.dk

www.miritglas.com

Se hele vores produktprogram og profil her

Unidrain A/S

Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Tlf.: 39 10 10 10
E-mail: info@unidrain.dk

www.unidrain.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Her er nogle af de mest almindelige typer og anvendelser af glasvægge:

  1. Indvendige vægge: Indvendige vægge bruges til at opdele rum i en bygning uden at blokere lysstrømmen. Disse vægge kan skabe separate områder, såsom kontorer, mødelokaler eller stueområder, samtidig med at de bevarer en åben og lys atmosfære.
  2. Ydre vægge: Ydre vægge anvendes i moderne arkitektur til at skabe en slank og elegant facade på bygninger. Disse vægge kan være strukturelle eller ikke-strukturelle og kan bestå af store glaspaneler understøttet af aluminiumsrammer eller andre materialer.
  3. Skydevægge og skydedøre: vægge kan også bruges som skydevægge eller skydedøre, der giver mulighed for fleksibel rumopdeling i store åbne områder. Disse systemer kan åbnes eller lukkes efter behov for at tilpasse sig forskellige aktiviteter eller arrangementer.
  4. Lydisolerede vægge: vægge kan udstyres med lydisolerende materialer for at reducere lydoverførsel mellem forskellige rum eller områder i en bygning. Dette er særligt nyttigt i kontorer, mødelokaler eller boliger, hvor privatliv og støjreduktion er vigtige hensyn.
  5. Brandsikre vægge: Visse typer af vægge er designet til at være brandsikre og kan hjælpe med at forhindre spredning af brand i en bygning. Disse vægge er fremstillet af brandsikre materialer og kan have en bestemt brandmodstandsklasse i overensstemmelse med bygningsregulativer.

 


GLASVÆGGE I ELEGANTE DESIGNS
Med glasvægge fra SILTON får du et flot æstetisk look med rig mulighed for at få dagslys ind i hjemmet. 
Glasvægge giver mange muligheder for din indretning, da det kan skabe en dejlig form for åbenhed imellem dine rum, eller du kan bruge glasvæggene til at adskille større rum, uden at lukke helt af med en almindelig væg. 

Find glasskærere her

Du har også muligheden for at få den komplette løsning, hvor vi kan kombinere vores flotte glasvægge, sammen med en eller flere af vores muligheder for glasdøre

Vi kan levere glasvæggene i flere varianter og stort set alle størrelser, alt efter dit behov. 

Så kig med herunder, for at finde de glasvægge der passer bedst til din personlige stil.

Se mere på vores hjemmeside


Miljøvenligt malet glas til alt fra solcelletag til stænkplader
Hos glarmester F. Weien Svendsen går hverdagen ikke længere kun med rudeskift, reparationer og opsætning af glasvægge til brusenichen. Glarmesteren har nu i et par år også malet glas til eget brug og til hele glasbranchen

Da F. Weien Svendsens direktør Brian Hansen stødte på malermaskinen Picasso på en messe i 2017, var det kærlighed ved første blik. Maskinen kan male fladt glas i både store og små formater, og Brian Hansen så med det samme sit snit til at få maleranlægget i virksomheden.

”Førhen brugte vi enten selv meget tid på at lægge folie på glasset eller at få det leveret i en særlig farve fra fabrikken. Med Picassomaskinen kunne vi pludselig male det hele forholdsvis hurtigt – og i mange flere farver end vi var vant til”.

Malermaskinen, der har fået sit eget rum på værkstedet i Brøndby, maler over 15.000 forskellige farver i både Pantone, RAL og NCS-farvesystemet. Farverne er fremstillet i holdbar og slidstærk, vandbaseret maling, der er grundigt testet på glas både ude og inde.

Glas i alle regnbuens farver til hele huset

Når man tænker i interiørglas, er det ofte den gennemsigtige og luftige kvalitet i glasset, der bliver fokuseret på. Men det er synd og skam, for glas som materiale kan meget mere end bare at være gennemsigtigt. Når glasset males i en spændende farve og placeres i badeværelset, garderoben, køkkenet eller i stuen, bidrager det på en unik og elegant facon til den øvrige indretning.

”Når først man tænker på glas i farver, åbner der sig en helt ny verden af muligheder, både fordi der er så mange farver at vælge imellem og fordi farven dækker for udsyn, så det også kan bruges til afskærmning, f.eks. når man gerne vil værne om privatlivet”, fortæller Brian Hansen.

Siden malermaskinen landede på Vibeholmsvej har der været gang i mange forskellige flotte farver, særligt til stænkplader til køkken og bad, men også til brusekabiner. Malet glas har virkelig vundet indpas – både til erhverv og private.

”En farvet brusekabine er et flot og interessant valg og farven kan være med til at definere og markere rummet rigtig meget – så det bliver alt andet end kedeligt”, siger Brian Hansen.

F. Weien Svendsen A/S har i længere tid haft et samarbejde med en stor, dansk producent af solcellepaneler. Her producerer F. Weien Svendsen tilpasningsstykkerne til solcelletag i mange forskellige farver og størrelser, lige fra kæmpe byggerier til private villaer. Samarbejdet har betydet, at virksomheden har kunne teste kapaciteten for større produktioner og det er gået godt.

”Vi kan nu med selvtillid sige, at vi kan male flere 100 glas ad gangen – så nu vi tør godt at byde ind på større leveringer af malet glas”, bedyrer Brian Hansen.

F. Weien Svendsen A/S har i længere tid haft et samarbejde med en stor, dansk producent af solcellepaneler. Her producerer F. Weien Svendsen tilpasningsstykkerne til solcelletag i mange forskellige farver og størrelser, lige fra kæmpe byggerier til private villaer. Samarbejdet har betydet, at virksomheden har kunne teste kapaciteten for større produktioner og det er gået godt.

”Vi kan nu med selvtillid sige, at vi kan male flere 100 glas ad gangen – så nu vi tør godt at byde ind på større leveringer af malet glas”, bedyrer Brian Hansen.Cookie-indstillinger