Sikkerhedsværn

Sikkerhedsværn anvendes bl.a. som afskærmning, for ikke at risikere påkørsel af maskiner og andet materiel. Sikkerhedsværn produceres gerne i stål og opsættes rundt om det som ønskes sikret.

 

Leverandører af og viden om Sikkerhedsværn:


ACURAIL

Fyrrelunden 89
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: +45 53 87 40 40
E-mail: info@acurail.dk

www.acurail.dk

Kompetencer: Gelænder, Rækværk, Rør, Sikkerhed, Sikkerhedsværn, Støttehåndtag, Stålprofiler, Udstyr til toiletter

Læs mere om ACURAIL


DUTRA ApS

Falstervej 21
5800 Nyborg
Tel.: +45 5363 5767
E-mail: dutra@dutra.dk

www.dutra.dk

Kompetencer: Skraldespande, Hundepose dispenser, Bænke/Borde, Kummer, Espalier, Træriste, Pullerter, Rørstandere, Nedstøbningsrør, Cykelstativer, Sokkelaffugter, Markeringssøm, Værn, Legeplads

Læs mere om DUTRA ApS


Stigefabrikken.dk ApS


Kongstedvej 1
4200 Slagelse
Tlf.: 71 99 80 87
info@stigefabrikken.dk

www.stigefabrikken.dk - www.stegfabriken.se

Kompetencer: Stiger, trappestiger, træstiger, spindeltrapper, kvartsvingstrapper, stilladser, bukkestilladser, platforme, trapper, værn, gelænder

Læs mere om Stigefabrikken.dk ApS


Stigefabrikken.dk ApS udvider sortimentet


11.mar 2020


Efter syv gode år med fokus på stiger, stilladser, trapper og platforme tager Stigefabrikken.dk ApS nu skridtet videre og markerer sig som kompetent forhandler af værn i Danmark og Sverige.

I samarbejde med en række danske og udenlandske samarbejdspartnere udvider Stigefabrikken.dk ApS nu sortimentet med nye produkter under overskriften ”værn”; herunder, industrigelænder, taggelænder, byggepladshegn, terrassehegn og franske altaner m.fl.

”Udvidelsen af vores sortiment sker som en reaktion på markedets ønske om ét samlet tilbud på produkter inden for Sikkerhed i højden. Vi har igennem årene sendt mange gode kunder videre til kollegaer i branchen, når en stige- eller trappeløsning skulle leveres med værn. Det er slut nu,” fortæller Peter Christensen fra Stigefabrikken.dk ApS.

Det nye udvalg af værn omfatter både indendørs- og udendørsprodukter fra blandt andre Zarges, Dolle Nordic og Materielhuset. Ambitionen er, ifølge Peter Christensen, at udvalget styrkes yderligere i løbet af 2020, og at Stigefabrikken.dk ApS fremover også kan byde ind på sager, som ikke nødvendigvis inkluderer stiger eller trapper.

”Det er en enestående mulighed, fordi de nye produkter passer rigtigt godt ind i vores eksisterende sortiment – og samtidig åbner de op for helt nye muligheder for at byde ind på sager, som vi førhen ikke har kunnet være med på,” udtaler Peter Christensen.

De nye produkter er tilgængelige i Danmark allerede nu, og planen er at lancere dem i Sverige i løbet af 2. kvartal.

Foruden værn, har Stigefabrikken.dk ApS netop tilføjet vinduespudserstiger fra hollandske Dirks, samt spindeltrapper fra tyske Scalant til sortimentet.

Siden 2012 har Stigefabrikken.dk ApS leveret stiger, stilladser og trapper til mere end 25.000 kunder i Danmark og Sverige. Blandt virksomhedens kunder er alt fra gør-det-selv folk, håndværkere og boligforeninger til dagligvarekæder og større detail- og industrivirksomheder.