Printkort

Printkort - printplade (på engelsk PCB - Printed Circuit Board). Printkort består af en plade af materiale, der er elektrisk isolerende, hvor der på een eller begge sideflader (og nogen gange også inden i materialet) er lagt strimler af metalfolie med god elektrisk ledeevne, oftest kobber

Leverandører af og viden om printkort:


EKTOS A/S

Farvervej 35
8800 Viborg
Tlf.: +45 7070 1499
E-mail: info@ektos.net

www.ektos.dk

Kompetencer: Printkort, Printlayout, Printmontage, Printplader, Printproduktion, Apparatmontage (box-build), CE-mærkning, Elektronikproduktion, Elektronikprøvning, Elektronikudvikling, EMC, EMC-test, PCB, Prototyper, SMD montage

Læs mere om EKTOS A/S


Elprint – Sådan fremstiller du perfekte prototyper i plast


01.okt 2018


Som etableret virksomhed eller som startup kan det være utrolig smart, hvis man kan fremstille prototyper i plast med største nøjagtighed

3D-printere er efterhånden blevet et kendt fænomen, men desværre er de gode ofte kun indenfor økonomisk rækkevidde for de største firmaer. I stedet præsenterer vi en anden løsning til dig.

Hvis du ønsker at drage fordel af den nye teknologi, men på den anden side heller ikke vil investere i et apparat, som kan risikere at være forældet om blot et par år, så kan Elprint tilbyde dig en løsning. I deres software-program Macaos Enterprise kan man importere designs og bestille plastdele, som dernæst bliver fremstillet på en speciel printer i Kina.

Mere præcis end traditionelle 3D-printere

Med muligheden for selv at design plastdele eller komponenter kan du skabe de modeller og prototyper, som din drøm kræver. Printeren adskiller sig fra traditionelle 3D-printere ved, at den hærder væske med en laser, frem for at sprøjte plastic ud af et printerhoved. Dette giver en langt mere nøjagtig gengivelse af designets form.

Når der skal arbejdes med modeller i en lille skala, så er det uhyre vigtigt, at modellen fremstilles korrekt. Selv den mindste lille ujævnhed kan betyde kasserede produkter, hvis disse nås at sættes i produktion. Med tilbuddet fra Elprint får du præcise og perfekt definerede plastdele, som er fremstillet nøjagtig efter dine præferencer i bestillingen.

I kombination med printkort

Har man fået fremstillet specielle printkort, så er der sandsynlighed for, at man gerne vil opbevare det i et specialdesignet etui. Ved at bestille prototyper ud fra specifikke mål kan man allerede første gang få et produkt hjem, som passer til printkortet.

Mange muligheder og typer

Når man bestiller 3D plastdele fra Elprint, så er der et væld af muligheder. Der er eksempelvis både plast i hvid og gennemsigtig. Hvordan og i hvilken kontekst prototypen skal anvendes spiller ind på, hvilken plasttype der passer bedst. Desuden kan man få lakeret sin del i et væld af farver og materialer.

Ydermere er der også forskel på plasttypernes hårdhed, og hvor vandafvisende de er. Vandafvisende plast kan bruges til prototyper, som kan blive udsat for væsker. Hermed er prototyperne mere hårdføre og solide. Uanset prototypens formål, så kan du med printede 3D-dele i plast opnå et realistisk og akkurat billede af modellen.